18 октября 2024 23:45

Блогер о коррупции в МСЭК: "Просто нет слов, заслуживающих эти черти. Что примечательно, никто не сел и, скорее всего, не сядет"

Блогер, волонтер та підприємець Сергій Марченко у своєму Facebook висловився про корупцію в МСЕК.

"Віктор Власюк. Знову лікар МСЕК. Знову мільйони. Три Тесли, 13 квартир у Києві, маленька шестикімнатна хатинка на Інститутській, синок радником в Офісі президента. Все, як у людей.


Що вкурвлює, так це спосіб заробітку таких власюків. Для того, щоб заробити на свої тесли, власюки влаштовують людям проблеми. А потім, за гроші, ці проблеми вирішують. Чим більша проблема - тим більше грошей.


Після інсульту я консультувався у лікаря на предмет оформлення інвалідності. Лікар прямим текстом сказав: підстави отримати групу у тебе є, але шансів нема. Будеш півроку ходити по комісіям, поки не набридне, бо групу тобі ніхто не дасть.

Система МСЕК роками вдосконалювалася, щоб не дай боже, ти не міг оформити інвалідність просто і легко. Інакше ти не будеш платити. Тому, якщо хочеш оформити інвалідність, ти маєш страждати і якомога сильніше. Чим більше страждаєш, тим більше заплатиш. Піди в мільйон різних державних установ і збери мільйон справок. Звичайно ж, без пандусів і будь яких зручностей для людей з обмеженими можливостями. Не дай боже, буде помилка хоч в одній букві - і підеш збирати всі справки наново. І кругом черги, черги, черги.


І це все для одного: щоб ти плюнув на ці знущання і заплатив. Навіть, якщо в тебе реально обмежені можливості. Платити повинні всі. Бо у цих МСЕКівських власюків підростають діти. І кожному треба Теслу, хатинку на Інститутській і місце в Офісі президента.


Навіть в таку війну не соромляться брати з солдат, які втратили здоров'я, захищаючи їхні статки. Просто немає слів, яких заслуговують ці чорти. Що прикметно, ніхто не сів і, скоріше всього не сяде. Справедливості немає. Всі пов'язані. МСЕК прокурорам - інвалідність, прокурори МСЕКу - кришу. Такий корупційний симбіоз. Хай би в них ті Тесли поперек горла стали, бо зла не хватає".