17 сентября 2024 12:26
4

Без Реброва, но с Шевченко и Ярмоленко: искусственный интеллект составил символическую сборную "Динамо" всех времен

Штучний інтелект, на прохання сайту Sport-express, проаналізував виступи всіх зірок минулого та сучаного київського Динамо і оголосив свій варіант символічної збірної столичного гранду всіх часів.


Андрій Шевченко, Олег Блохін, Сергій Ребров, Валерій Лобановський… В історії київського Динамо була величезна кількість зірок світового рівня, а тому назвати символічну збірну столичного клубу всіх часів надзвичайно складне завдання.


Для того, щоб дізнатися, як виглядає команда-мрія Динамо за всю історії українського гранда, сайт Sport-express вирішив дізнатися відповідь і звернувся до штучного інтелекту ChatGPT.


Символічна збірна Динамо всіх часів

1. Воротар: Олександр Шовковський

Легенда київського Динамо та збірної України. Його виступи за клуб на найвищому рівні, а також вміння вирішувати долю матчів в серії пенальті, ставлять його на перше місце серед воротарів.

2. Правий захисник: Олег Лужний


Непохитний захисник, що був основою оборони Динамо у 90-х. Сила, витривалість і лідерські якості зробили його важливою фігурою не тільки в клубі, але і в збірній України.


3. Центральний захисник: Володимир Трошкін


Один з ключових гравців Динамо 1970-х років. Майстер захисної гри, відзначався витривалістю і хорошим баченням поля.


4. Центральний захисник: Анатолій Дем'яненко


Гравець, що міг грати на кількох позиціях в захисті і півзахисті, Дем'яненко був лідером оборони Динамо на початку 80-х, а також капітаном команди.


5. Лівий захисник: Василь Рац


Його швидкість і активна гра на фланзі принесли йому заслужену репутацію одного з найкращих лівих захисників у радянському футболі.


6. Центральний півзахисник: Валерій Лобановський

Хоча більше відомий як тренер, Лобановський в молодості був яскравим гравцем. Проте, в символічній збірній він залишається більше як символічний капітан і «мозок» гри.


7. Опорний півзахисник: Леонід Буряк


Один з найталановитіших півзахисників в історії Динамо. Буряк відзначався технікою та чудовим виконанням стандартних положень.


8. Атакувальний півзахисник: Андрій Шевченко

Хоча Шевченко більше відомий як нападник, його вміння працювати в глибині поля дозволяє поставити його в ролі атакувального півзахисника. Найкращий футболіст в історії України та володар «Золотого м'яча».


9. Правий вінгер: Олег Блохін


Легенда не лише Динамо, але і всього радянського футболу. Блохін володів неймовірною швидкістю і технікою, а його здатність забивати вирішальні голи зробила його одним з найкращих гравців усіх часів.


10. Лівий вінгер: Андрій Ярмоленко


Один з найкращих гравців останніх десятиліть. Ярмоленко поєднує в собі техніку, силу та вміння забивати красиві голи.


11. Нападник: Ігор Бєланов


Лауреат «Золотого м'яча» 1986 року. Бєланов був невтомним нападником з феноменальною швидкістю і вмінням створювати моменти на полі.

Cej ChatGPT mabut' hoduyut' solomoyu,bo ce bred syvoj kobyly.
Спасибо, от души посмеялся. Вдруг что, я болельщик ДК с первой половины 60-х.
Дивний список за позиціями. Напр., Трошкін і Дем'яненко не були центральними захисниками, Буряк - опорником. Далі можна не продовжувати.
Взагалі отакі списки - дуже умовна і спірна річ. Напр., якби в Динамо було 5-7 володарів Золотого м'яча, і всі - форварди, то куди би їх ставили у подібному списку? Правим вінгером, як Блохіна (!?). І коли це Ярмоленко грав ЛІВИМ вінгером?
Скрыть
Africanda-S, при Газаєві. І треба сказати, що в нього це непогано виходило.