3 августа 2024 09:02

Болельщики "Ромы": "Секрет перехода Довбыка таится в той самой женщине из Греции"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Італійці в захваті від того, що найкращий бомбардир чемпіонату Іспанії переходить до їхньої команди. Багато хто до останнього моменту не міг повірити в те, що цей трансфер відбудеться, адже "Рома" у спортивному плані зараз не вражає. Тому італійці вірять у те, що Довбик справді хотів виступати за їхній клуб і не думають, що фінансова складова була визначальною для українця під час вибору продовження кар'єри.


Цікаво, що "Рома" та "Жирона" довго не могли узгодити фінансову сторону переходу, але все вирішилося у той момент, коли на переговори до Іспанії вирушила Ліна Сулуку – генеральний директор "Роми". Вважається, що вона завжди досягає свого, і саме вона стала вирішальним фактором у тому, що клуби погодили трансфер Довбіка до італійського клубу.


DiCurzio: Минулого року Довбик міг перейти до "Лаціо". Усі документи вже були готові, але в останній момент обидві сторони передумали з різних причин. Якщо в "Лаціо" вирішили, що українець може не заграти в Італії і не хотіли інвестувати гроші в цей трансфер, то сам Довбик не був упевнений, що отримуватиме достатньо ігрової практики. Усі ми знаємо, що з цього вийшло.

Tiziano: Довбик виглядає щасливим. Тепер я вірю в те, що він справді мріяв грати за наш клуб. Можливо, зараз "Рома" переживає не найкращі часи, але наш клуб, як і раніше, люблять і поважають у всьому світі. Це показник того, що "Рома" – великий клуб.

Auro: З одного боку, багатьом гравцям потрібен час на адаптацію. З іншого боку, ми цього часу просто не маємо. Тішить, що Довбик одразу почав забивати голи за "Жирону". Це вселяє в мене оптимізм та впевненість у тому, що українець зможе повторити цей трюк уже у "Ромі".

Piccio: Це гравець із величезним потенціалом. Якби він грав минулого сезону за "Реал" чи "Барселону", то цілком міг би забити 30+ голів у чемпіонаті. Зараз мені важко сказати, чого він досягне у "Ромі", але свої 15-20 голів він просто зобов'язаний забити. Для цього він матиме всі можливості.


Ceraulo: Удачі у "Ромі"! Сподіваюся, що Довбик цього сезону заб'є хоча б 30-40 голів, але краще більше. У нас у команді достатньо гравців, які зможуть віддати хороші передачі на нього. Головне, щоб Довбик мав гарну реалізацію.

Fabio: Трансферна кампанія "Роми" загалом мене тішить. Важко було собі уявити ще пару днів тому, що найкращий бомбардир іспанського чемпіонату вибере наш клуб. Нині це вже щаслива реальність для всіх уболівальників нашого улюбленого клубу.

Pesci: Усі говорять про те, що не хочуть, щоби Довбик їх розчарував. Але я скажу інакше: не хочеться, щоби "Рома" та Італія розчарували Довбика. Зараз поясню свою думку. Нам вдалося заманити форварда, який вміє забивати багато голів та вміє знаходити сам момент, вміє також віддавати гольові передачі. На сьогоднішній день Довбик – це топ-гравець. І якщо він не розкриється у "Ромі", то питання будуть не лише до українця, а й до клубу, в якому він грає. І це може зіпсувати нам репутацію. Тоді в майбутньому хороші гравці 10 разів подумають, перед тим як приймати рішення – переходити до "Роми" чи ні.

Simone: За всієї поваги до іспанських клубів, навіть уболівальники "Реала" та "Барселони" не так люблять футбол, як італійці. Там немає такого ажіотажу, немає такої любові до деталей, до дрібниць. Там немає такої уваги преси, але й немає такого тиску на гравців. Довбик знаходиться у центрі уваги однієї з найпопулярніших команд країни. Кожен його крок висвітлюється сотнею репортерів, а мільйони вболівальників уважно дивляться і читають. Це Італія, тут футбол – це більше ніж спорт, це спосіб життя.

Furiglio: Не знаю чому, але перехід Довбіка до "Роми" у мене викликає асоціацію з Батистутою. Аргентинець був старшим, але також багато забивав голів. Ми заплатили за нього 30 мільйонів євро або близько того, що було на той час фантастикою. І саме він допоміг нам виграти чемпіонський титул. Хочеться вірити, що Довбик повторить цю історію.


Rascini: Тішить, що Довбик усвідомлено вибрав "Рому", навіть маючи на руках цікавішу в спортивному плані пропозицію. "Атлетико" стабільно виступає у Лізі чемпіонів, у них один із найкращих тренерів у світі, але "Рома" - це щось велике, ніж просто клуб, це скоріше стан душі.

Giovanni: Трансфер Довбіка – це моя мрія! Навіть не віриться, що вона здійснилась. Найкращий гравець чемпіонату Іспанії переходить у "Рому". Якщо це сон, то не будіть мене, будь ласка!

Roberto: З такими гравцями знову з'являється віра у відродження "Роми". Такий великий клуб просто має боротися за золоті медалі. Для цього нам потрібні такі гравці як Артем Довбик. Кращі з кращих! Сподіваюся, що Де Россі не підведе і зможе довести, що не дарма керівництво клубу в нього повірило.

Colagrossi: Кажуть, що Довбик – це не останній топ-трансфер для "Роми" цього літа. Чекаємо на ще одного-двох сильних гравців. Дуже великі очікування від старту сезону. З таким складом наш клуб має боротися за перше місце.

Totti10: Мені Довбик чимось нагадує Джеко. Також високий та потужний, але при цьому технічний гравець, у якого складно відібрати м'яч. Очікування дуже високі від цього трансферу. Сподіваюся, Довбик зможе забити хоча б стільки ж голів, як він забив за "Жирону".

Fomisano: Довбику не уникнути порівняння з великим Андрієм Шевченком. Тому всі чекатимуть від Артема багато голів та гарної гри. Сподіваюся, що Довбик зможе перевершити свого великого співвітчизника і доб'ється з "Ромою" того самого, чого досяг Шевченко з "Міланом".

Taggi: У нас тепер є один із найкращих форвардів сучасного футболу. Але цього не достатньо. У "Жироні" Довбик мав чудових гравців, які віддавали на нього шикарні передачі. Хто візьме на себе таку роль у Ромі? Чи гратиме Де Россі через Довбика чи змусить українця самого шукати собі моменти?

Emanuele: Абрахам мав піти в "Мілан", а Довбик хотів взяти його 9-й номер. Судячи з того, що українець отримав 11-й номер, Абрахам залишається? У цьому є своя логіка, бо нам потрібні 3-4 форварди на сезон. Але хіба "Рома" не матиме проблем з фінансовим фейр-плей без цього трансферу?

Gianni: Багато людей вже порівнюють Довбика з Шевченком та Батистутою. Заспокойтесь! Для початку вам потрібно згадати, які гравці виступали тоді за "Рому" та "Мілан"! І порівняйте це з тими футболістами, які сьогодні є у нашому клубі. Довбик – шикарний форвард, але без підтримки вінгерів та фантазиста йому буде дуже складно себе проявити.

Santomo: Ми всі знаємо секрет переходу Довбика до "Рому", чи не так? Якщо Ліна Сулуку вирушила на переговори – це вирок для тих, хто досі відмовлявся продавати своїх гравців. Величезна повага до цієї Жінки з Греції, яка настільки яскраво проявила себе у чоловічому футболі. Вона ще жодного разу не повернулася з переговорів із порожніми руками. Можна сказати, що ця "фатальна жінка" і є нашою секретною зброєю.

Winarto: Довбик – один із найкращих форвардів сучасного футболу. Якщо говорити про нападників такого типажу, то лише Голанд перевершує Артема. Якщо говорити про всіх форвардів, то Довбик у будь-якому випадку входить до топ-5 на сьогоднішній момент. Головне, щоб він продовжив так само активно забивати голи, але вже у чемпіонаті Італії.