31 июля 2024 22:52
26

"Партизан" – "Динамо" 0:3. 2-й квалификационный раунд Лиги чемпионов. Ответный матч. Отгрузили путинолюбам даже больше, чем в свое время "Спартаку"

"Партизан" – "Динамо" 0:3


"Партизан": 1. А. Йованович - 4. Юрчевич, 6. Маркович, 18. Муякич, 26. Филипович - 29. Захид, 16. Овусу, 15. Калюлю, 50. Лазаревич, 77. Го Ен Чжун - 11. Салданья
Запасные: 85. Стеванович, 5. Антич, 7. Ксандер, 9. Д. Йованович, 10. Натхо, 19. Шчекич, 23. Николич, 25. Де Медина, 36. Ковачевич, 39. Ибрагим, 43. Трифунович, 45. Степанович


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваев, 4. Попов, 3. Дячук, 44. Дубинчак - 76. Пихаленок, 10. Шапаренко, 29. Буяльский, 7. Ярмоленко, 9. Волошин - 11. Ванат
Запасные: 35. Нещерет, 51. Моргун, 2. Вивчаренко, 6. Бражко, 17. Лонвейк, 18. Андриевский, 21. Супряга, 22. Кабаев, 23. Малыш, 30. Диалло, 32. Михавко, 40. Биловар


"Партизан" - "Динамо" ON-LINE


Превью


Сегодня в ответном матче 2-го квалификационного раунда Лиги чемпионов "Динамо" в Белграде сыграет с "Партизаном".


Игра пройдет без болельщиков на трибунах, так как соперник киевлян отбывает наказание УЕФА за поведение своих фанатов в прошлом сезоне во время поединка с "Норшеланном".


По словам наставника "Динамо" Шовковского матч с "Партизаном" пропустит Тымчик. Также, напомним, что первую игру в Люблине из-за травмы пропускал Шепелев.

К сегодняшней встрече "бело-синие" подходят с хорошим голевым заделом, так как в первом матче над сербами была одержана победа со счетом 6:2.


Ориентировочный состав "Динамо":


Бущан - Караваев, Попов, Дячук, Вивчаренко - Бражко, Шапаренко, Буяльский, Ярмоленко, Кабаев - Ванат

Главным арбитром матча назначен румын Мариан Барбу.

Транслировать игру будет канал "2+2", "Динамо TV", а также клубный канал киевлян в YouTube. "Динамомания" в 21:00 начнет текстовую онлайн-трансляцию.

Станоевіч продовжує свої дикі експерименти з тактикою і складом, доламуючи весняний Партизан, не диво, що вони не знають хто на якій позиції грає і куди йому бігти.
Хотілось, щоб ми на цьому фоні виглядали більш впевнено і виграли без питань. Два удари в ствір проти такого розібраного суперника дуже мало.
Грають не парючись. Партизан дуже слабкий. Подобається Шапа та Піхальонок - гарно грають. Волошин та Буя сьогодні відверто слабко
Ця гра вже нікому не потрібна. Лише формальність. Це добре розуміють усі гравці на полі. Кулюлю зробив дідусеві подарунок на знак поваги і це єдиний момент, що заслуговує на увагу за весь тайм.
граємо по результату, але і серби не рвуть жили...усе у сім ясно...
Дячук і Попов це треш, біжіть договарюйтесь з Афенгрубером поки той вільний агент
Курьёзный и смешной гол) Ярмола сначала разачаровано голову вверх поднял после неудачного паса, потом с азартом подхватил мяч и забил гол)
Склад трохи здивував?!
Скрыть
Roman DK, чим здивував? Відсутністю Кабаєва?
Скрыть
monty, відсутністю опорника
Скрыть
Cossack 1927, так, це несподіване рішення. Можливо, Шовковський хоче показати, що команда не буде грати в обережний, захисний футбол. Цікаво буде подивитися.
Так
monty, мене здивував відсутністю опорника. Чи його функції виконуватиме ПІхальонок?
Roman DK, так, я чекав цієї авантюри з двома атакувальними центрхавами ще в першій грі від СаШо. Але він проявив мудрість. Тепер при запасі в 4 мячі і можна пограти в більш авантюрний атакувальнйи футбол. При чому все ж основний опорник тут Шапа, а не Бражко і є шанс, що ця схема не розвалиться, якщо Буя буде діяти глибше.
Скрыть
Умник, можливо так і є, коли як не в такому матчі спробувати пограти від сили. Головне не спіймати на перших хвилинах, і не посипатись психологічно. Але ж всеодно ми пройдемо цих імперців!