13 июля 2024 23:04
2

Гетманцев на фоне ограничений электроэнергии и водоснабжения призвал украинцев "справляться с жарой с использованием ведра и пруда или колодца". Позже он удалил пост

Председатель парламентского комитета по вопросам финансов, налоговой и таможенной политики Даниил Гетманцев в Telegram высказался частым об отключении электроэнергии и водоснабжения, цинично призвав украинцев "справиться с жарой с использованием ведра и пруда или колодца".




Что интересно, очень быстро Гетманцев этот пост удалил.

Напевно, Гетьманцев сам так рятується від спеки. Чи ні?
Луценко заявив, що до 2019 року при Порошенко між окупованим Кримом та Україною стояло 4 бригади ЗСУ в кількості 21000 військових. Вся територія була замінована.
Після 2019 року при Зеленському, шляхи між Кримом та Україною охороняв один напівкомплектний батальйон в 300 військових. Територія була розмінована.
Згідно Закону України про ЗСУ будь-яка передислокація частних та з'єднання відбуваються за рішенням Президента України.
Також, після того, як американці попередили Зеленського про наступ РФ через Гостомель, звідти була виведена єдина бригада.
Також американці попередили ОП про напад з Білорусі, і після цього бригади були виведені з Новоград-Волинського та Житомира.
Також бригада була виведена з Херсонського лівобережжя.
Всі бригади були відправлені в зовсім інши місця, ніж нас попереджала західна розвідка. Всі ці рішення були рішенням Зеленського. Всі ці рішення призвели до швидкого наступу РФ вглиб України.

ЗСУ також не могли ніяк підготуватись до нападу згідно закону після повідомлень розвідки США та Британії, бо Зеленський не вводив воєнний стан в потрібних прикордонних регіонах. Бо війська не мають права це робити до введення воєнного стану.

Це призвело до швидкої окупації українських міст, шалених жертв серед цивільних та військових, яким потім великою кров'ю прийшлось відвойовувати територію.
Луценко прямим текстом натякає про майбутні кримінальні провадження, які будуть відкриті на сьогоднішнє українське керівництво після зміни влади.