11 июля 2024 13:07

Фінал УЄФА ЄВРО 2024 коментуватимуть Вадим Скічко та Сергій Лукʼяненко

Вже в неділю, 14 липня о 22:00 відбудеться протистояння одного з рекордсменів за кількістю перемог на Чемпіонатах Європи – збірної Іспанії проти команди, що ще жодного разу не перемагала на цьому турнірі – збірної Англії.


«Фурія Роха» вже встановила новий рекорд за кількістю перемог на одному Чемпіонаті Європи – шість виграних матчів з шести. І вигравши у фіналі, вони не лише стануть командою, яка виграла всі матчі турніру, а і абсолютним рекордсменом за кількістю виграних континентальних першостей. Своєю чергою, Гарет Саутгейт має другий шанс поспіль принести «трьом левам» перше в їхній історії золото на Чемпіонаті Європи.


Цей фінал може стати особливим не лише для команд, а і для окремих гравців. 21-річна англійська суперзірка Джуд Беллінгем може вписати своє імʼя в список тих, хто в одному сезоні виграв і Лігу чемпіонів, і Чемпіонат Європи. З боку іспанців це можуть зробити одразу троє: Карвахаль, Начо та Хоселу. А Ламін Ямал, що на цьому турнірі вже встиг побити не один віковий рекорд може стати ще і наймолодшим чемпіоном Європи та автором голу у фіналі. На момент фіналу йому буде 17 років та 1 день.


Ефір розпочнеться із передматчевої студії вже о 20:30. Матч коментуватимуть Вадим Скічко та Сергій Лукʼяненко.


MEGOGO – офіційний мовник Чемпіонату Європи з футболу УЄФА 2024 року. Усі матчі турніру доступні ексклюзивно на MEGOGO.



Суспільне Мовлення є партнером медіасервісу в трансляції УЄФА ЄВРО 2024. Вболівальники зможуть дивитися окремі матчі УЄФА ЄВРО 2024 на місцевих телеканалах «Суспільного» (наприклад, «Суспільне Львів», «Суспільне Черкаси», «Суспільне Чернівці» та ін.) у цифровому ефірі Т2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT).