9 июля 2024 13:00

Півфінали УЄФА ЄВРО 2024: коментатори та інші деталі матчів

Сьогодні розпочнуться найочікуваніші матчі Чемпіонату Європи – за результатами яких визначиться, хто вийде в фінал. За це змагатимуться Іспанія – Франція 9-го липня та Нідерланди – Англія 10-го числа. Обидва матчі разом з фіналом будуть доступні на медіасервісі MEGOGO – офіційному мовнику УЄФА ЄВРО-2024 та на Суспільному.


Перший півфінал відбудеться вже у вівторок, 9 липня і в ньому за квиток до Берліна будуть змагатись збірні Іспанії та Франції. Обидві команди ще не програли жодного матчу на цьому турнірі, втім, саме «Фурія Роха» здобула перемоги у пʼяти з пʼяти своїх матчах. Серед них і Італія, чинний чемпіон, і Хорватія, і Німеччина, господар турніру. І в кожному матчі іспанці знову і знову доводили, що саме вони головні претенденти на вихід до фіналу та навіть на перемогу в турнірі. Команда де ла Фуенте демонструє дійсно яскравий та динамічний футбол, що втілюється у результат.


Передматчева студія розпочинається вже о 20:40. Саме протистояння розпочнеться о 22:00, його коментуватимуть Олександр Новак та Вадим Шевякін.


А в середу ми дізнаємося імʼя другого фіналіста УЄФА ЄВРО 2024. За місце у фіналі змагатимуться збірні Нідерландів та Англії і передбачити переможця цієї пари буде дуже непросто. Це їхнє перше протистояння в плей-оф континентальної першості, втім, фанати «Оранʼє» ще памʼятають смак перемоги – їхня остання зустріч відбулася в межах півфіналу Ліги націй у 2019, де Нідерланди святкували перемогу з рахунком 3:1.


Перед матчем пройде студійне мовлення, що розпочнеться вже о 20:40. Сам матч стартує о 22:00. Коментаторами стануть Віталій Волочай та Віталій Кравченко

Нагадаємо, MEGOGO – офіційний мовник Чемпіонату Європи з футболу УЄФА 2024 року. Усі матчі турніру будуть доступні ексклюзивно на MEGOGO.


Суспільне Мовлення є партнером медіасервісу в трансляції УЄФА ЄВРО 2024. Вболівальники зможуть дивитися окремі матчі УЄФА ЄВРО 2024 на місцевих телеканалах «Суспільного» (наприклад, «Суспільне Львів», «Суспільне Черкаси», «Суспільне Чернівці» та ін.) у цифровому ефірі Т2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT).