9 июля 2024 12:18
14

Источник: Сирота прибыл в Хайфу для завершения перехода в "Маккаби" и якобы получил израильский паспорт

Как пишет Sports.walla.co.il, защитник "Динамо" Александр Сирота прибыл в Израиль для завершения своего перехода в "Маккаби" Хайфа.


Отмечается, что "зелено-белые" уже окончательно согласовали годовую аренду 24-летнего футболиста, которая будет предусматривать право дальнейшего выкупа.


Что интересно, как отмечает источник, Сирота сказал работникам клуба, что уже имеет израильский паспорт, поэтому его смогут зарегистрировать как не легионера.


Ожидается, что сегодня Александр пройдет медосмотр и после проверки всех документов подпишет контракт с Маккаби.
успіхів
Ізраїльський Сирота!! Звучить?)))
А,почему так обеспокоились его национальностью? Ведь еврей- это не московит! Вспомните Виктора Каневского!
Чесно кажучи досить пристойний варіант для нього з огляду на його дику кількість позиційних помилок. Хоча на мій погляд в схемі з трьома захисниками в домінуючій команді його помилки будуть ще більше кричущі ніж в Динамо, але це вже проблеми Маккабі.
Скрыть
Умник, прикро, що в Динамо залишилися захисники з більшою кількістю позиційних помилок, та ще й практично без навичок першого пасу та бачення поля... вся надія на Себальоса
К сожалению,я болею за Маккаби Тель Авив с 91 г,но буду рад видеть экс динамовца в Маккаби Хайфа.
Маккабі Хайфа на шляху до другої покупки цього літа. Сьогодні ввечері (з понеділка на вівторок) єврейсько-український футболіст Олександр Сирота приземлився в Ізраїлі

Сьогодні Сирота пройде медичне обстеження, відвідає стадіон «Самі Офер» і місто Хайфа та підпише контракт до кінця сезону з можливістю викупу в кінці. Футболіст буде заробляти близько 400 тис. євро за сезон, з опцією викупу за 2,3 млн євро.
Тим часом Сирота одразу отримає ізраїльське посвідчення особи, яке дозволить йому зареєструватися ізраїльтянином і не жити за кордоном
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderId=64&DocId=476309
А разве в Украине допускается двойное гражданство ?
Скрыть
olur, взагалі не було закону який би дозволяв, але й не було закону, який би забороняв подвійне громадянство))). Багато хто має подвійне громадянство
Кілька днів тому я питав, що ізраїльського в Сироті (у якого начебто вже й ізраїльське громадянство є), але мене замінусували. То може мінусатор (чи хтось інший) дасть відповідь не моє запитання?
Скрыть
Africanda-S, я не мінусатор , але допускаю що у Сироти мама єврейка. Цей факт дозволяє отримати ізраїльське громадянство новим репатріантам.
Скрыть
manowar , или возможно жена еврейка, если он женат.
Africanda-S, я мінусатор. Як я і писав Вам, українець Сирота( як і будь-яка інша людина) може мати різне коріння. І на основі цього, мати право, ставати громадянином інших держав. Так само, як латиноамериканці, на підставі бабусь/дідусів емігрантів, отримують паспорти європейських країн. Скільки в Україні людей з паспортами Румунії, Польщі, Угорщіни і т.д!?Спортивне громадянство - то вже інша справа.
Africanda-S, а ви візуально визначаєте чи є щось ''ізраільське'' в людині, чи як? Чи можливо цікавились походженням родини Сироти?