7 июля 2024 14:35

"Его сожрали и переварили такие, как Судаков": журналист предостерег Реброва, приведя пример ван Леувена в "Шахтере"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський звернувся до головного тренера національної збірної України Сергія Реброва із застереженням.


Михайло Співаковський заявив, що Сергію Реброву потрібно налагодити дисципліну у збірній України та знайти баланс у спілкуванні з футболістами.


«Наших золотих хлопчиків потрібно дресирувати, засовувати їм голову в пащу. У матчі з Румунією Ребров сунув голову у пащу цим молодим тигрятам, але вони її відкусили, бо погано дресировані.

І це знову про педагогічний баланс, тому що кожен тренер має з цим справу в солідній збірній, де в роздягальні сидять мільйонери. Кожен тренер повинен знайти баланс між дисципліною та стосунками в колективі».


Журналіст навів у приклад колишнього головного тренера Шахтаря Патріка ван Леувена, який намагався запровадити у донецькому клубі жорстку дисципліну.


«Ми бачили, як цей баланс не спрацював у ван Леувена в Шахтарі. Я думаю, ван Леувен би не церемонився ані з Судаковим, ані з Мудриком, якщо б він грав при ньому в Шахтарі.

Але де зараз Патрік? Його давно з’їли. Його зжерли і переварили такі, як Георгій Судаков», – сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.