4 июля 2024 22:47

Женщина рассказала, как "поклонник" после отказа навел ракеты РФ на ее дом в Николаеве

У Центральному районному суді Миколаєва продовжується розгляд справи за звинуваченням 46-річного чоловіка у державній зраді.


Про це повідомляє прес-служба Центрального районного суду Миколаєва.


Зазначене провадження розглядає колегія суддів у складі Наталії Черенкова, Олександра Чулупа, під головуванням Сергія Медюка.


У судовому засіданні було допитано свідка. Остання повідомила, що обвинувачений отримав її номер телефону під час виконання своїх службових обов'язків як працівника одного з поштових відділень, коли вона отримувала відправку. Після чого він почав надсилати їй повідомлення. Жінка не хотіла підтримувати спілкування. Згодом обвинувачений повідомив, що співпрацює зі спецслужбами РФ і надасть їм координати її будинку для завдання ракетного удару. Ці погрози жінка всерйоз не сприймала. У судовому засіданні упізнала обвинуваченого.


Судом допитано всіх свідків у даному провадженні.


Крім цього, судом продовжено терміни тримання під вартою щодо обвинуваченого.


Нагадаємо, згідно з матеріалами справи, обвинувачений погодився за грошову винагороду надавати особам, які позиціонували себе як представники РФ інформацію про дислокацію підрозділів ЗС України та об'єктів критичної інфраструктури в Миколаєві.


Надалі він надсилав інформацію із зазначенням географічних координат місць, де на його думку розміщуються підрозділи ЗС України.


Одне з повідомлень містило координати багатоповерхівки, яка ніяк не використовується для військових цілей.