19 мая 2024 23:30

Чоловічі срібні браслети – покупка яка принесе задоволення

Чоловічий ювелірний арсенал можливо і не такий різноманітний як жіночий, але в ньому теж присутні багато різних прикрас і аксесуарів. Для створення чоловічих колекцій майстри використовують як золото, так і срібло та навіть платину. Також не рідкість використання емалі, кераміки чи дорогоцінних каменів для декору. Все це робить вибір більш широким та багатогранним.




Але існують прикраси, які користуються попитом майже у всіх чоловіків незалежно від віку та статусу. Це, однозначно, чоловічі срібні браслети, які відрізняються як за стилістикою так і ціною. Експерти УкрЗолото кажуть, що чоловічий браслет зі срібла це вдале придбання для поповнення власного ювелірного арсеналу. Але варто взяти на замітку, що це тне тільки класне придбання для себе але і чудове рішення, коли треба підібрати красивий презент мужчині. Отож панянки, беріть до уваги – потрібен презент коханому чи другу? Підбираємо чоловічий срібний браслет і це буде безпрограшна ідея.


Масивні чи елегантні?


Чоловічі браслети в срібних колекціях вражають різноманіттям. Ви можете не хвилюватися за їх міцність чи зносостійкість. По-перше, для їх виготовлення використовують метал високої (925-ї) проби. По-друге, для створення чоловічих прикрас використовуються особливі «чоловічі» техніки плетіння. Саме від техніки плетіння, а точніше від способу з’єднання кілець чи інших елементів ланцюжка, залежить і міцність прикраси і зовнішній вигляд. Саме для створення чоловічих прикрас використовуються такі техніки плетіння, які гарантують витривалість навіть за екстремальних умов експлуатації. Те саме можна сказати і про застібку. Вона дуже міцна проста і надійна.


Але це не значить, що серед браслетів для чоловіків немає моделей елегантних, ні, майстри пропонують рішення на всі смаки у різних стилістичних виконаннях.

Крім того, ювеліри експериментують з покриттями та декорами. Отже для тих хто віддає перевагу золотій класиці та величності голда, майстри пропонують браслети зі срібла але з позолотою. Така прикраси схожа на золоту але її вартість більш демократична. Якщо до смаку срібло, але хочеться чогось сучасного та динамічного – браслети з родієвим покриттям підійдуть ідеально.


До речі, родієве покриття вирішує ще кілька питань крім надання металу холодного білого відтінку та додаткового блиску. Родій підвищує зносостійкість браслету. Та головне, така прикраса стає безпечною навіть якщо у чоловіка чутлива та схильна до алергії шкіра. Бо родій робить метал (як золото так і срібло) гіпоалергенним.



І нарешті, для тих кому до смаку оригінальність – срібні браслети з чорнінням. Консультанти UkrZoloto радять уважно оцінити запропоновані моделі за допомогою фото і зробити вдале придбання. Але як показує партика, срібний браслет в чоловічому арсеналі – то маст хев прикраса. Отож купівля такої коштовності то вдала інвестиція і в імідж, і взагалі вдале розміщення коштів, бо прикраса ніколи не вийде з моди і завжди буде актуальною.