22 марта 2024 16:40

Що відомо про майбутній матч між збірною України та командою з Боснії та Герцеговини


Незабаром відбудеться один з важливих матчів плей-офф у межах відбору Євро-24. Це очікувана зустріч між українською збірною та клубом з Боснії та Герцеговини (БіГ). Відомо, що гра відбуватиметься у Зениці 21 березня на стадіоні Біліно Поле.


7 числа було почато попередній продаж квитків. Про це оголосила футбольна асоціація України на власному порталі. У повідомленні йдеться, що одна особа може придбати до чотирьох талонів, які коштують 10 євро. А, щоб трохи відпочити, можна завітати до VIP Casino та випробувати кілька місцевих демо-слотів.


Деталі про зустріч “синьо-жовтих” та БіГ



За думкою деяких експертів, якщо українці здобудуть перемогу у матчі з БіГ, вони матимуть змогу провести вирішальний ривок з Ізраїлем або Ісландією 26 числа. При цьому, цікаво, що букмекерські фахівці заздалегідь охрестили підопічних Реброва фаворитами цього матчу, наприклад WilliamHill дає коефіцієнт 1.95. Далі, стосовно самої гри:


• Її трансляцію робитиме сервіс Мегого, з 21:45 за Київським часом;
• Квитки за посиланням продаються лише до спеціального сектору для українських шанувальників футболу;
• А, якщо люди планують взяти з собою дітей до 8 років, краще відмовитися від цієї ідеї.


Щодо дітей, вхід дозволяється від восьми років із наявністю квитка. При цьому, один вболівальник має можливість придбати до 4 квитків за раз. І наостанок, щоб потрапити до “українського” кутового сектору, потрібно мати закордонний паспорт та роздрукований талон.


Яка думка гравців національної збірної щодо прийдешнього матчу з БіГ



Відомо, що зараз українська збірна знаходиться на тренувальному зборі в Іспанії. Щобільше, в суботу до команди приєднався В. Циганков (вінгер Жирони). Зараз, гравець продовжує відновлення після травми коліна.


Один з півзахисників “синьо-жовтих”, Г.Судаков каже, що від занять залишилися приємні враження. У межах двостороннього тренування, українці змогли відпрацювати заплановане. За думкою гравця, збірна має чіткий план гри та розуміння, як діяти вже під час матчу. Окремо, Судаков заявив, що у команди попереду ще кілька тренувань, але він сподівається забити переможний гол, як на початку зборів.


Не менш цікавою заявою відзначився і М.Шапаренко, який є центральним півзахисником української збірної. Він каже, що українці поважають збірну “БіГ” і хоча гра обіцяє бути складною, вони готові до неї. І насамкінець, гравець додав, що матч буде дуже файним.