23 ноября 2023 14:49

"Милан" зимой планирует провести масштабную трансферную кампанию

Італійський Мілан взимку планує придбати чотирьох нових футболістів. Таку інформацію надає авторитетне видання La Gazzetta dello Sport.

Як зазначає джерело, "россонері" хочуть зміцнити чотири позиції, серед яких приоритет віддається — центральному захиснику та центрфорварду.

Найбільш вірогідні варіанти в атаку — Джонатан Девід (Лілль), Серу Гірассі (Штутгарт) та Акор Адамс (Монпельє). Нападника Лілля оцінюють у 40 млн євро.


Можливий варіант із орендою або покупкою при зниженні вартості. Натомість у контракті Гірассі прописані відступні у розмірі 17 млн. євро.


Також, Мілан близький до того, щоб виграти боротьбу у інших клубів за 17-річного сербського таланта Матія Поповича з белградського Партизану.


Центр оборони італійський клуб хотів би посилити, орендувавши поляка Якуба Ківьора у лондонського Арсеналу. Однак є сумніви в тому, що лондонці погодяться на оренду після того, як заплатили за поляка 25 млн. євро. Ті самі сумніви є на рахунок підписання француза Бенуа Бадьяшиля з Челсі. Італійська команда також розглядає Костянтиноса Кульєракіса (ПАОК) та Алессандро Маркандаллі (виступає у оренді за Реджану, належить Дженоа).

Можливий трансфер лівого захисника Хуана Міранди, контракт якого з Бетісом розрахований до кінця поточного сезону. Мілан слідкує за іспанцем вже досить тривалий час.