19 августа 2007 13:39

Марадона во Львове?


Завдяки зусиллям головного тренера ФК “Карпати” Олександра Іщенка у Львові буде можливим проведення товариського матчу між володарем Міжконтинентального кубка “Бока Хуніорс” (Аргентина) та львівськими “Карпатами”.

Наставника “Карпат”, який має дружні стосунки з керівниками латиноамериканського клубу, повідомили, що “Бока Хуніорс” планує турне країнами Східної Європи з 10 по 17 жовтня. У цей період у національних чемпіонатах Старого Світу триватиме пауза, пов’язана з проведенням відбірних поєдинків Євро-2008.

Як повідомляє Інформаційний центр ФК “Карпати”, клуб надіслав лист на ім’я віце-президента “Бока Хуніорс” Хорхе Аморо, в якому запросив цю команду відвідати Львів у період із 10 по 12 жовтня для проведення товариського двобою. Також ФК “Карпати”, Благодійний фонд “Галичина-сприяння” та Мальтійська служба допомоги у Львові звернулися з листом до легенди світового футболу Дієго Марадони, запросивши його відвідати товариське протистояння між “Карпатами” та “Бока Хуніорс”, за який багато років грав знаменитий футболіст.