11 июля 2007 23:46

Ахметов считает, что "Динамо" лучше поработало на трансферном рынке


Після гри на Суперкубок України у власників київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" був зовсім різний настрій. По закінченні матчу Ринат Ахметов зник, немов привид зі стадіону "Чорноморець", а Ігор Суркіс чимало спілкувався зі ЗМІ. Утім, "Чемпіон" ще до гри вдалося поговорити з Ринатом Ахметовим щодо трансферних планів "Шахтаря", а вже після самого двобою упіймати й Ігоря Суркіса.

Ахметов про трансфери "Шахтаря"

"Я думаю, що на даний момент на трансферному ринку найкраще пропрацювало київське "Динамо". Я читаю газети, і "Динамо" купило там одного, другого, третього футболіста. Усі кажуть, що це дуже сильні гравці. Я вважаю, що ми також купили досить сильних футболістів. Ми придбали нападника, нашого, молодого гравця, який, я не сумніваюся, підсилить команду. Ми купили воротаря П`ятова, котрий створить конкуренцію, купили Прийомова.

Я думаю, що підсилення ще будуть. Ми зараз ведемо переговори і хочемо запросити ще футболістів. Але переговори, це знаєте така справа і потрібно, щоб погодився клуб і футболіст.

Те, що ми пропонуємо гарні умови ще не означає, що до нас відразу приїдуть. Можливо, гравця і готові відпустити до нас, але, наприклад, в кінці року. Ми хочемо купити футболістів, яких ми проглядаємо в європейських чемпіонатах.

Суркіс про трансфери "Динамо"

Ми купили Бангуру, Майкла. Я у середу зустрінуся з Анатолієм Дем`яненком з приводу Махдуфі, який проходить оглядини в клубі. Будемо вирішувати, чи брати його. У на цій позиції останнім часом серйозна конкуренція. У нас є Каддуррі, Несмачний, Федорів проявив себе добре.

Я не виключаю, що можливо, одне чи два придбання ще будуть під Лігу чемпіонів, оскільки наше головне завдання - в цьому році змити всю ту ганьбу, що ми принесли у минулому сезоні уболівальникам.