11 июля 2007 01:01

"Динамо" - "Шахтер". После матча


Першим на післяматчеву прес-конференцію після гри за Суперкубок України прийшов головний тренер "Динамо" Анатолій Дем'яненко.

Наставник зазначив:

- Я хочу подякувати своїм молодим хлопцям за те, що вони показали характер і перемогли у цьому матчі. Футболісти повністю виконали установку на гру, вигравши цей поєдинок.

Першим запитанням до Дем'яненка було те, чи варто виставити той самий склад на гру із "Шахтарем у чемпіонаті України (в 1-му турі). На це наставник киян відповів, що все може бути, але по одній грі важко судити про силу гравців, хоча вже зараз він має певні роздуми щодо цього.

Замість головного тренера "Шахтаря" Мірча Луческу прийшов його помічник Олександр Спірідон, який одразу ж вибачився перед журналістами за відсутність румунського фахівця, зазначивши, що той пішов оглядати Ігоря Дуляя, в якого струс мозку, і футболіст, скоріш за все, не полетить до Донецька, а буде проходити медобстеження в Одесі.

Стосовно гри, Спірідон сказав, що сьогодні футболісти київського "Динамо" продемонстрували, що в їх команди є потенціал, вони більше хотіли перемоги, гарно пробили серію післяматчевих пенальті і отримали дуже важливу для себе перемогу.

На запитання, чи вплине сьогоднішній результат на психологічний стан донеччан перед грою з киянами у чемпіонаті, тренер відповів, що навряд чи, тому що "ми провели гарну підготовку в Швейцарії. У нас залишається 5 днів до гри у Донецьку, тож ми цілеспрямовано будемо готуватися до неї".