6 сентября 2022 13:54

Повернення єврокубків. Дивись матчі наших команд у Європі на VoliaTV

Ось і настав той найочікуваніший момент для усіх футбольних вболівальників – початок групових раундів найпрестижніших європейських футбольних змагань: Ліги Чемпіонів, Ліги Європи та Ліги Конференцій. А для вітчизняних шанувальників футболу – це унікальна нагода слідкувати за матчами наших команд із грандами європейського футболу, адже цього року три команді із України гратимуть у групових етапах цих змагань. Подивитись ці та інші матчі у найвищій якості ви можете на платформі Volia TV через канали Megogo футбол.


«Volia завжди крокує поруч із футбольними уболівальниками. І ми дуже пишаємось тим, що Volia TV, є однією із двох платформ в Україні які надають доступ до легального перегляду єврокубкових матчів. Зараз, через обмеження, пов’язані із війною, відвідування матчів улюблених клубів може стати проблемою, а це означає, що якісні трансляції футбольних матчів, це те чого бажають футбольні фани нашої країни і це те, що наша платформа може їм дати» - прокоментували початок євросезону у компанії Датагруп-Volia.


Отже, 6 вересня о 22:00 на стадіоні «Ред Бул Арена» у Лейпцігу, у рамках Ліги Чемпіонів, місцева команда РБ Лейпциг прийматиме донецький Шахтар. Хоча у міжсезоння Шахтар втратив цілу низку провідних гравців, на зміну їм прийшли молоді та обдаровані вихованці академії, на чолі із Михайлом Мудриком, за яким зараз полюють топові європейські клуби. Та чи зможе українська молодь протиставити щось віце-чемпіону Німеччини, подивимось вже у вівторок.


8 вересня о 19:45, почне свій єврокубковий шлях київське Динамо, вирушивши у гості до Стамбулу на матч Ліги Європи із Фенербахче. Перцю цьому протистоянню додає той факт, що Динамо грало із Фенербахче у липні, у рамках кваліфікації до Ліги Чемпіонів. І тоді у двоматчевому протистоянні Динамо обіграло турків із загальним рахунком 2:1 та вибило їх із турніру. Тож фанати на стадіоні «Шюкрю Сараджоглу» вимагатимуть від своєї команди реваншу. Подивимось чи вийде це в них. У цей же де день, але о 22.00 інша українська команда – Дніпро-1 дебютує у єропейських змаганнях у рамках Ліги Конференцій. У першому матчі, жереб звів дніпрян із нідерландським АЗ Алкмар. І пропри те, що нідерландці є постійними учасниками європейських баталій, ми віримо у те, що наші хлопці на чолі із нападником збірної України Артемом Довбиком, зможуть дати гідний бій команді суперника.


Тож, 6 та 8 вересня не пропустіть матчі наших команд на європейській арені. А якщо, ви як більшість українців зараз не можете підтримати вашу улюблену команду на стадіоні, сервіс VoliaTV дає вам можливість переглянути ці та інші матці євркубків у найвищій якості через канали Megogo футбол. Україна переможе!