9 марта 2007 18:55

"Кривбасс" - "Динамо". Дублеры. Отчет о матче


Нічиєю 2:2 закінчився матч 18 туру турніру дублюючих складів, в якому криворізький "Кривбас" приймав київських динамівців. Зустріч вийшла дуже цікавою і бойовою.

Команди прагнули довести свою перевагу на полі, використавши максимум з свого спортивного арсеналу. Перший тайм був за кривбасівцями, які вдало побудували контргру, що й принесло їм перевагу в 2 м'ячі.

Вже на 3-й хвилині після подачі Березняка Іван Котенко змусив киян розпочати з центру поля. Динамівці прагнули відігратись, але чудово в ці хвилині діяв воротар "Кривбасу" Денис Козенко. "Кривбас" швидко міг подвоїти рахунок, але той же Котенко не використав вихід сам на сам з воротарем.

На 35-й хвилині кривбасівці подвоїли рахунок. Після подачі зі штрафного Грицука Іван Кучеренко вдаліше за інших зіграв на "другому поверсі".

Після перерви гра тривала в тому ж ключі. На 54-й хвилині "Динамо" скоротило відставання в рахунку. Володимир Лисенко, що вийшов на заміну, після подачі кутового довів відставання "Динамо" в рахунку до мінімуму.

Кінцевого результату було досягнуто на останніх секундах матчу. Денис Козенко за межами штрафного майданчику зфолив на гравцеві гостей, за що й був вилучений з поля. Олександр Алієв зі штрафного зрівняв рахунок. За кілька секунд пролунав фінальний свисток.

"Кривбас": Козенко, Григорик-к, Ілеску, Кучеренко, Березняк, В.Костишин (Хрипко, 80), Гончаренко (Продан, 88), Євсюков, Єпуряну (Пшелуцький, 62; Гардаш, 85), Грицук (Павлов, 46), Котенко (Соколянський, 46; Давидов, 90)

"Динамо": Загладько, Аладашвілі (Назарчук, 46), Допілка-к, Бутенін, Федорів, Морозюк, Гіоане, Алієв, Фаркаш (Лисенко, 46), Олійник, Кравець