7 декабря 2006 05:24

Капелло поскандалил с журналисткой СТБ


Перший день перебування мадридського "Реалу" в Києві завершився скандалом. Головним дійовими особами якого стали головний тренер королівського клубу італієць Фабіо Капелло та журналістка телеканалу СТБ Аня Берті.

Усе розпочалося з того, що журналістка СТБ, посилаючись на давню домовленість з Капелло про інтерв`ю, яке стосувалося фільму про Лобановського, що планує робити телеканал, звернулася до італійського тренера після передматчевої прес-конференції про коментар. Фабіо Капелло вирішив перенести розмову по закінченні тренування команди, яке розпочалося о 19:30.

По завершенні тренування журналістка знову підійшла до Капелло з проханням про інтерв`ю, але той знову не дотримався слова і сказав, що нехай знімальна група приїжджає до Мадриду, де він все-таки дасть їм інтерв`ю.

Надалі, за різними джерелами, між журналісткою СТБ та Капелло відбулася розмова на підвищених тонах, яка закінчилася тим, що тренер "Реалу" був дуже розлючений.

Як стверджують іспанські журналісти, Капелло звернувся зі скаргою до УЄФА на те, що його команді заважають працювати і присутнє зневажливе ставлення ЗМІ до його команди.

"Чемпіон" звернувся за коментарем цієї ситуації до керівника прес-служби ФК "Динамо" Олексія Семененка, який сказав, що ніяких скарг до УЄФА "Реал" не подавав і взагалі, що це не скандал, а лише непорозуміння між тренером та журналісткою. Також Семененко додав, що прес-офіцер УЄФА заборонив журналістам брати інтерв`ю у Фабіо Капелло після закінчення тренування.