7 октября 2006 00:51

Олег БЛОХИН: "Без боя не сдадимся!"


Сьогодні, напередодні матчу кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи-2008 зі збірною Італії, Олег Блохін провів передматчеву прес-конференцію у конференц-залі „Стадіо Олімпіко”.

„Ми чудово знаємо де і з ким граємо, але без бою не здамося”, - розпочав керманич національної збірної та підкреслив, що Андрій Шевченко залишився на базі в Україні, чи гратиме наш капітан проти Шотландії визначать вже у Києві. „Звичайно коли зі складу випадає мегазірка та гравець, який веде за собою команду, це впливає на потенціал команди”. Також через високу температуру не полетів до Риму і дебютант збірної Олександр Романчук, а Воронін через ці ж проблеми не брав участі в останньому тренуванні.

„Ми не відчуваємо психологічного тиску, бо готуємося так само як і до будь-якого відбірного матчу. Мені, майже 30 років тому, вдалося забити грізній „Баварії” два м’ячі, а перед матчем було важко навіть зашнурувати бутси від хвилювання. Не зважаючи на те команда приїхала сюди грати – чемпіонів світу не боїмося. Хоча розуміємо, що результат може бути будь яким. На мій погляд проблеми, яки зараз відчуває команда, навпаки їй допоможуть обє’днатися і зіграти видовищно та яскраво. Що стосується нашого суперника, то я не очікував такого перебігу подій, в двох стартових матчах добуте лише одно очко, думав що, принайме, Литву обіграють”.

В свою чергу наставник італійців Донадоні зазначив, що завтра у складі команди гратиме багато новоспечених чемпіонів світу. За його словами національна збірна Україна являє собою сильну команду, але господарі налаштовані виключно на перемогу.