6 сентября 2021 14:28
13

УАФ официально пояснила, почему с Шевченко не был продлен контракт

У зв’язку з появою різних трактувань у питанні щодо закінчення контракту тренерського штабу на чолі з Андрієм Шевченком у липні 2021 року вважаємо за потрібне повідомити додаткові деталі.


Виконком УАФ у червні 2020 року ухвалив рішення стосовно пролонгації контракту з на той час головним тренером національної збірної України Андрієм Шевченком та його штабом до грудня 2022 року. Тобто УАФ уже тоді чітко продемонструвала свій намір продовжити співпрацю до кінця 2022 року.


Водночас з ініціативи самого Андрія Шевченка та його асистентів тоді було погоджено, що контракт передбачає поділ у частині терміну дії: до 30 липня 2021 року плюс можливість пролонгації до кінця 2022 року.


Зважаючи на те, що УАФ не отримала від Андрія Шевченка чи його уповноважених представників жодного офіційного листа чи повідомлення щодо пролонгації контракту, зі свого боку УАФ надіслала офіційного листа Андрію Шевченку стосовно можливого продовження співпраці після закінчення першої частини контракту 30 липня 2021 року.


Такий лист був надісланий поштою на адресу Андрія Шевченка, яку він зазначив у контракті як єдиний офіційний засіб комунікації, а також засобами електронного зв’язку його уповноваженому представникові, який увесь цей час представляв інтереси Андрія Шевченка в стосунках з УАФ. Однак відповіді на нього УАФ так і не отримала. Тому розпочалися переговори з імовірними кандидатами для формування нового тренерського штабу національної збірної України.


«Одразу ще раз нагадаю, що позиція УАФ щодо контракту тренерського штабу Андрія Шевченка була однозначною — Виконкомом УАФ у червні 2020 року було прийнято рішення продовжити співпрацю до кінця 2022 року. 30 липня я мав особисту телефонну розмову з Андрієм Шевченком і, серед іншого, сказав Андрію Миколайовичу, що знаю від президента УАФ про те, що між ними 2-го чи 3 серпня заплановано зустріч. І, відповідно, одразу після цього ми зможемо укласти нові контракти на умовах, які будуть обговорені та погоджені. Андрій Миколайович погодився з такою пропозицією.


Також особисто Андрію Шевченку та його представнику, який усі п’ять років представляв інтереси Андрія Миколайовича в перемовинах з УАФ, був направлений лист із пропозицією зустрітися у зв’язку із закінченням контракту. Відповіді на це запрошення, як і будь-якого іншого документу, що підтверджує наміри тренерського штабу Андрія Шевченка продовжити співпрацю, ми не отримали.


Треба визнати, що ми були не готові до такого розвитку подій, і тому призначення нового тренерського штабу збірної України дещо затягнулося. При цьому я хочу підкреслити, що з боку УАФ не йшлося про зменшення суми контракту. Був намір проговорити, згідно з європейською практикою, деякі зміни пропорції між сталою й бонусною частинами виплат, а також збільшення термінів перебування Андрія Миколайовича та його асистентів в Україні та можливість продовження співпраці до закінчення Євро-2024», — розповів офіційному сайту УАФ генеральний секретар Української асоціації футболу Юрій Запісоцький.

Кумовья бранятся - только тешатся.
Как бы я ни относился к павелке,
как бы я ни относился к Шеве-тренеру
(восхищенное отношение к Шеве-игроку
обсуждению не подлежит), я всегда
болел и болею за сборную.
Поэтому - за Петракова!
павелку - за грати!
Шеве - наконец обрести себя
после великой карьеры футболиста!
Думай цей вентилятор е довго буде розкидати навколо лайно між Шевою та Павелком. Швидше за все - правда десь посередині т.я. є багато питань і до Шеви і до УАФ.Як на мене все набагто прочтіше - два кума не поділили між собою гроші( хто кому там не віддав обіцяне -це вже ніхто мабуть не взнає) але майже переконаний,що у всьому винні гроші
судячи по скану листа, який пісоцька шістка показала є питання:
бреше юрист Шевченко? Де?
Бреше павелка і його вірна шістка запісоцька.
1. Уволити всіх юристів уафа , як таких, що не відповідають займаним посадам. Пролонгування договорів не відбувається за день-два. І лист не відправляється в пятницю ввечері про призначення зустрічі переговорів з 10 год до 17 год (офіційний графік уаф?) приходьте до нас
2. Контрактна форма трудового договору передбачає угоди на припинення (навіть закінчення) та продовження діючого контракту. Окрім того , там може бути обмовка на кшталт "у випадку відсутності попереджень та зауважень даний контракт може бути продовжено на той самий термін на тих же умовах".
3. Запросили Шеву, а помічники? Чи він їх має в рабстві і вони проходять по одному договору підряду? Такі ж листи (як мінімум) мали б бути направлені і його помічникам. Чи в них не виявилося київської адреси?
4.В листі відразу попереджують ПРО ЗАКІНЧЕННЯ контракту і запрошують для врегулювання трудових відносин з Вашим тренерським штабом. І ні слова про продовження контракту , який закінчується.
5. В еру компьютехних технологій та інтернету відправили лист звичайною поштою. Шева хоч знає де в нього поштовий ящик в низу в підїзді? І якщо відправляли цінний або рекомендований лист - він іде мінімум 4-6 днів. Навіть по Києву.
6. Штемпеля не видно на описі вкладення. Та й це не є підтвердженням. Хай би журналісти дали запит на УкрПошку про рух листа за номером....
а так це чергова БРЕХНЯ великих реформаторів та розвивальщиків українського футболу з уафа.
БРЕХУНИ І КЛОУНИ
Это надо еще умудриться тАААк объяснить, что до этого самого объяснения было и то понятнее)). Впрочем, есть кто-то, что удивляется еще подобному ведению дел в этой УАФ? Они наверное и сменили ФФУ на УАФ из охренительно большого ума. Жду и надеюсь дождусь, что увижу таки эти павелкины рожи на скамье подсудимых.
А чего мышке за хвостик не привязали письмо? Она бы побежала и отдала Андрею Николаевичу.
Сливали Фоменко, теперь слили Шеву, ставим ставки сольют ли Петракова...
Если человек с фамилией на "П" мудак, то он мудак везде и во всем
Був намір проговорити, згідно з європейською практикою, деякі зміни пропорції між сталою й бонусною частинами виплат, а також збільшення термінів перебування Андрія Миколайовича та його асистентів в Україні та можливість продовження співпраці до закінчення Євро-2024»(с)
Все інше можна було не читати.
Ясно одно. Кумовья, извините за мой французский, посрались!
Ой, стара українська традиція , один на одного відповідальність скидати...
Але більше віриться Шевченку.
ага, тільки ворона не відправили.... пиздять покидьки.... злили Шеву і все...
Короче, по откату не договорились...