6 сентября 2006 11:40

"Динамо" снова штрафуют


5-го вересня відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ України.

Прийняття рішення щодо конфлікту представників криворізького „Кривбасу” та одеського „Чорноморця” в особі Олександра Косевича та Олега Маруса знову перенесено на наступній тиждень в зв’язку з неможливістю своєчасної появи на засіданні делегата ФФУ Віктора Звягінцева. Рейс, яким повинен був вирушити делегат, було перенесено.

Вкотре було розглянуто питання про незабезпечення громадського порядку на стадіонах. На цей раз „відзначились” вболівальники київського „Динамо” під час зустрічі з харківським „Металістом”, та шанувальники донецького „Шахтаря” в протистоянні їхніх улюбленців з маріупольським „Іллічівцем”. Клуби покарано на 500 у.о. кожного.

Також, нецензурні скандування вболівальників на адресу арбітрів вкотре спустошили гаманець ФК "Дніпро" на 1000 у.о.

Рішенням бюро змінено дати проведення наступних зустрічей:

7-й тур. Карпати (Львів) – Ворскла (Полтава) перенесено з 17-го вересня на 16-е вересня, з зв’язку з проведенням 22-го вересня матчу 8-го туру Ворскла (Полтава) – Динамо (Київ).

8-й тур. Металург (Донецьк) – Металург (Запоріжжя) перенесено з 24-го вересня на 23-е вересня, у зв’язку з участю запоріжців у розіграшу Кубка УЄФА. Віповідно змінено і початок трансляції цього матчу на ТРК "Україна".

Ворскла (Полтава) – Динамо (Київ) перенесено з 23-го вересня на 22-е вересня, у зв’язку з участю киян у Лізі Чемпіонів УЄФА.