3 сентября 2006 22:18

Андрей ГУСИН: "С Грузией будет битва"


- Я думаю, що так як матч з Грузією буде стартовий, тому важливо добре нам розпочати . Ми минулий відбірковий цикл розпочинали в гостях і вийшло непогано. Головне зараз вдома розпочати з перемоги. Відчути впевненість і як показав минулий відбірковий цикл потрібно постаратись не втрачати очки, особливо вдома і з першого ж матчу постаратись довести свою силу та намагатись відразу виходити на перше місце, щоб у подальшому відчувати себе впевнено.

- Чи має значення те, що перший матч граєте вдома?

Звичайно, адже домашні матчі завжди відзначаються більш хорошим настроєм і мотивацією. Тому що, як не як, але вдома ми здобуваєм більше очків і при власних вболівальниках ми граємо краще.

- А перший тур пропускаєм?

- Ну так склали для нас календар. Я допоки не думаю, що для нас календар складено невдало. Думаю, нормальний.

- А матчі суперників, що відбуватимуться у ці дні будете дивитись?

Звичайно, що будем. Я думаю, що грузинів була непроста гра у Франції, вони віддали чимало сил і це десь нам на руку. Ну побачимо у них чимало кваліфікованих футболістів, я з ними розмовляв у мене там є друзі і партнери по команді. Ми звичайно бажаєм один одному успіху, але на футбольному полі звичайно буде битва і про дружбу згадаємо напевно після фінального свистка.

- Ви забили у першому матчі з Данією плануєте і тепер відзначитись?

- Забивати голи завжди приємно, але для мене це не є як самоціль, забити гол. Можливо так складуться обставини і заб’єш гол, тобто можна опинитись у потрібному місці. Головне як раніше так і тепер - колективна гра і наш колективний успіх є більш важливим.

- Перемога у матчі з ЦСКА це потрапляння на ЧЄ?

- Звичайно, що ми повинні були обігрувати ЦСКА. Хоча і не можна його порівнювати з офіційним чи товариським. Все таки рівень команд досить різний, хоча певні думки після матчу у тренерів і появляться. І я думаю, що вони будуть визначати склад на матч із Грузією виходячи з цього матчу.

- Що цей матч означає для тебе?

Нічого звичайний підготовчий поєдинок, де потрібно показати себе з найкращої сторони і перевірити себе. Тобто це один із товариських матчів напередодні важливої офіційної зустрічі у цьому стартуючому турнірі.