7 июля 2021 10:50

"Рух" подписал аргентинца, забивавшего "Динамо"

«Жовто-чорні» домовились про співпрацю з 25-річним фланговим оборонцем Фабрісіо Альваренга.


Альваренга - вихованець клубу «Велес Сарсфілд» зі столиці Аргентини - Буенос-Айреса. Українським уболівальників цей футболіст знайомий виступами за «Олімпік», кольори якого захищав упродовж минулого сезону. За донеччан зіграв 15 матчів та відзначився одним голом - у ворота київського «Динамо». Амплуа Фабрісіо - правий оборонець, проте може зіграти і на інших позиціях.


Фабрісіо АЛЬВАРЕНГА, гравець ФК «Рух»: «Я розпочинав свою футбольну кар’єру, як вінгер, був з перших матчів націлений на ворота суперників. В минулій українській команді грав на правому фланзі захисту. Кожна з цих позицій є природньою для мене, але останнє слово за тренером. Буду грати там, де мене бачить наставник.


Задоволений переходом в «Рух». Зізнаюсь, довго над пропозицією не думав. Коли приїхав до Львова, то одразу закохався у ваше місто. Для мене честь захищати кольори клубу, який представляє це місто в УПЛ. Моя особиста ціль тут - зіграти якомога більше матчів та показати, на що я здатен. Звісно, у мене, як і в кожного футболіста, є мрія зіграти на європейській арені. Тому я вмотивований віддавати команді усі свої сили, аби разом з нею здобувати якнайкращі результати».


Фото - ФК «Рух»