8 июня 2021 20:56
4

УАФ: "Опубликованный перечень композиций наши футболисты на самом деле не выбирали. За исключением одной песни - "Їхали козаки"

Ми свідомо витримали паузу перед тим, як коментувати тему з так званим «музичним плейлистом національної збірної». Адже чекали на відповідь колег з УЄФА. Справа в тому, що композиції із переліку, який з’явився в ЗМІ як «вибір гравців головної команди України», наші футболісти насправді не обирали. За виключенням однієї пісні — «Їхали козаки» гурту «Тінь сонця».

Решту пісень самостійно обрали колеги з УЄФА і, за їхніми словами, у своєму виборі вони послуговувалися даними з локальних чартів України.
На жаль, про підсумки такого кастингу УАФ не повідомили. У відповідь на наш запит в УЄФА зазначили, що вже вжили заходів для виправлення цього непорозуміння та готові до формування альтернативного символічного плейлиста збірної України.
Скандальний перелік композицій, де серед іншого є виконавці, яким заборонений в’їзд в Україну, буде заблоковано. Неприємний інцидент вичерпано.
Когда из ничего делают слона
Иногда лучше вовремя остановится, и не нести оправдательную чушь. Но это решение для людей думающих головой.
Куда смотрел глывинский с миколою))))) только за это по ушам можно дать, промаргали
Так все и поверили) А песни русских реперов на посвящении петь тоже УЕФА заставляет? Признайтесь что проморгали и не проследили как наши меломаны отправили этот шлак да и все. Щас еще УЕФА напишет шо ничего он не выбирали, будет совсем весело.