21 июля 2006 14:34

"Динамо" вошло в единый телевизионный пул


Днями відбулася зустріч за участю керівництва ФФУ, ПФЛ України, київського „Динамо” та спортивної агенції „Медіа Спорт Промоушн”. Приводом для зібрання стало питання формування єдиного пулу комерційних прав всіх футбольних клубів чемпіонату України та участі в проекті ФК „Динамо” Київ.

Учасники залишилися задоволені підсумком засідання та поділилися з прес-службою ФФУ власними враженнями.

Ігор Суркіс (президент ФК „Динамо” Київ):

„Ми підтримуємо роботу, що проводиться національною федерацією, ПФЛ України та компанією „МСП” щодо збільшення кількості трансляцій національного чемпіонату та підвищення їх якості. Це стосується і залучення до вітчизняного футболу додаткових коштів від реалізації маркетингових прав.Наш клуб дав згоду на співробітництво з компаніями-партнерами проведення чемпіонату України з футболу і наступного сезону представлятиме спонсорів змагань під час проведення домашніх матчів та телевізійних трансляцій ФК „Динамо” Київ.

Пропозиція з комерційної точки зору, на наш погляд, не зовсім відповідає рівню провідних клубів еліти, але з огляду на те, що є можливість зробити проект цілісним взагалі, клуб „Динамо” спільно з ФФУ та ПФЛ України готовий працювати на перспективу”.

Сергій Харченко (генеральний директор „Медіа Спорт Промоушн”):

„Переконаний, що єдиний комерційний пул має великі перспективи та можливості. В першу чергу це сприятиме популяризації внутрішньої першості, створенню якісного футбольного телевізійного продукту, і в найближчому майбутньому єдиний пул дозволить клубам отримувати реальний додатковий прибуток”.