22 июня 2006 02:02

Вчера сборная провела открытую тренировку


У середу збірна України на стадіоні "Luftschiffhafen", що в 5-ти хвилинах їзди від готелю "Seminaris" у Потсдамі провела відкрите тренування. За синьо-жовтими спостерігали близько 100 вболівальників.

Тренування збірної тривало 1,5 години.

Всі інші футболісти під керівництвом Баля та Альтмана розпочали легке тренування, потім побили по воротах, які захищав Шуст і провели двосторонню гру.

Від основної групи команди час від часу відділялися по три гравці, які намотували круги по полю. Спочатку це були Шевченко, Воронін та Тимощук, а потім Свідерській, Гусєв та Калініченко.

На початку тренування намотував круги навколо стадіону Володимир Єзерський, який пройшов медобстеження, що показало – футболісту не потребується медичного втручання.

Після закінчення тренування Воронін, Ребров, Шевченко, Ващук, Тимощук та Шовковський підійшли до преси та вболівальників.

Шевченко знову повторив, що команда буде намагатися вийти до 1/8 фіналу, а для цього потрібний позитивний результат у матчі з Тунісом. Основними складовими, які можуть принести українській команді результат капітан збірної назвав агресивність в середині поля та командні дії.

Стосовно своїх ігрових кондицій, то Шевченко сказав, що він додає з кожною грою, але не відчуває себе досить добре, що бути в оптимальній формі.

Ребров у свою чергу сказав, що команда буде намагатися забити й Тунісу. І додав, що, можливо, не чотири голи, а вистачить і одного.

Налаштовані на гру Ребров та команда також серйозно.

"Після поразки від Іспанії ми також налаштовувалися на майбутню гру. Після виграшу в Саудівської Аравії, напевно, нас ніхто не зрозуміє, якщо ми вийдемо на гру без відповідного настрою", сказав Ребров.