1 апреля 2021 11:16
2

Итоги выступления динамовцев в составе сборной Украины в квалификационных матчах к ЧМ-2022

Семеро представників київського «Динамо» взяли участь у березневих відбірних матчах головної команди країни до чемпіонату світу 2022-го року.


Підопічні Андрія Шевченка після трьох проведених поєдинків посідають друге місце у групі «D», тричі зігравши унічию з однаковим рахунком 1:1 та набравши 3 очки (різниця м'ячів 3:3). Для участі у цих матчах були викликані і вісім динамівців, сім з яких були задіяні в іграх. Це воротар Георгій Бущан, захисники Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, півзахисники Олександр Караваєв, Сергій Сидрчук та Микола Шапаренко. Усі вони взяли активну участь у важливих матчах. У запасі залишився Володимир Шепелєв.


Відзначимо, що двоє представників «Динамо» відзначилися результативними діями. Сергій Сидорчук забив м’яч у матчі з французами, а Олександр Караваєв зробив дві результативні передачі – на вже згаданого Сидорчука та на Мораеса у поєдинку з Фінляндією.


Пропонуємо до вашої уваги статистику виступу динамівців у складі національної збірної України у кваліфікаційних матчах до ЧС-2022:


Забули про Сироту, якому Шевченко шансу не дав.
Скрыть
Africanda-S, кстати, напрасно. С казахами надо было выпускать. Казахи давали такие коридоры— хлеб для Сироты.с его то передачами, а вот Матвиенко конкретно лажал