23 марта 2021 21:27

Сборная Украины U-21 готовится к турниру в Турции через тренировки и теоретические занятия

Завтра молодіжна збірна України матчем проти команди Болгарії стартує на міжнародному турнірі Antalya Cup.


Сьогодні в молодіжної збірної України в Туреччині пройшов перший повноцінний тренувальний день. У команди було два ігрових заняття, а перед кожним із них головний тренер Руслан Ротань проводив теорію.


Цікаво, що в минулому відбірному циклі до молодіжки приїжджало 17 гравців із 26-ти, що перебувають у розпорядженні наставника зараз. Абсолютних новачків — дев'ять. Керманич не приховує, що на турнірі Antalya Cup, який синьо-жовті вигравали 2019 року (у 2020-му турнір не проводився), дасть зіграти всім футболістам, що прибули на збір.


Що стосується завтрашнього змагального дня, то вранці в команди відбудеться розминка, а сам матч розпочнеться о 16.00 за київським часом.


Загалом на турнірі збірна України проведе три поєдинки. Окрім зустрічі з Болгарією, 27 березня українці зіграють з Узбекистаном, а 29-го — зі Словаччиною.


Зазначимо, що цим турніром молодіжна збірна України розпочне підготовку до відбору Євро-2023 (U-21), який для синьо-жовтих стартує 3 вересня виїзним матчем проти Сербії. Нагадаємо, що суперниками команди Руслана Ротаня в боротьбі за путівку до фінальної частини чемпіонату Європи також будуть збірні Франції, Північної Македонії, Фарерських островів та Вірменії.