22 марта 2021 13:40

Новости из лагеря сборной Украины: приезд и ожидание результатов ПЦР-тестов

Сьогодні вранці національна команда України розпочинає перший у році збір — перед березневими іграми кваліфікації чемпіонату світу-2022.


На 10-ту ранку викликані гравці, так само, як і тренерський штаб та весь персонал головної команди, прибули до столичного готелю «Опера». Перший пункт програми — офіційні ПЛР-тести, які є обов’язковими для допуску на перший матч збору — виїзний проти Франції, що відбудеться на «Стад де Франс» 24 березня. Після здачі тестів гравці залишили готель і повернуться сюди після обіду, коли будуть отримані результати досліджень.


О 18.00 заплановано перше тренування синьо-жовтих на зборі, що відбудеться на полі НТК імені Баннікова. Це заняття буде закритим. А от завтрашнє ранкове тренування на цьому ж полі носитиме статус офіційного: раніше тренерський штаб прийняв рішення, що передматчеве тренування перед Францією відбудеться в Києві й отримав відповідне погодження УЄФА.

Заняття 23 березня буде ранковим — розпочнеться об 11.00, перші 15 хвилин будуть відкритими для представників засобів масової інформації. А от прес-конференція головного тренера та гравця збірної, яка розпочнеться о 10.30, відбудеться в онлайн-режимі — журналісти зможуть ставити запитання через Zoom.

Завтра після ранкового тренування національна команда повернеться до готелю «Опера», де пообідає, після чого вирушить до аеропорту Бориспіль. Виліт до Парижа заплановано на 16.00.