12 марта 2021 17:42
3

Английский топ-клуб может подписать форварда сборной Украины

Як повідомляє IndoSport, Роман Яремчук опинився у сфері інтересів лондонського Арсенала. Українець розглядається, як один із варіантів заміни Александра Ляказетта, якого Арсенал може продати цього літа. Все через те, що контракт 29-річного французького нападника з канонірами закінчується 2022-го року, і англійський клуб не хоче безкоштовно віддавати свого гравця. Тому Арсенал сподівається отримати непогані кошти від продажу гравця під час літнього трансферного вікна.


Окрім Романа Яремчука, головними кандидатами на заміну Ляказетта називаються: Патсон Дака з Зальцбурга, Айвен Тоні з Брентфорда, Одсонн Едуар з Селтіка та Андре Сілва з Айнтрахта.

Яремчук є справжнім лідером Гента. Поточного сезону українець забив 18 м’ячів та віддав 5 результативних передач за бельгійський клуб.
Та камон ребят, чемпионат Бельгии, вспомните как мы их прошли на легке. К тому же в Динамо уже 100 лет как форвард должен сам себе создавать моменты - не заиграл бы он у нас так. Та и в Арсенал вряд ли он перейдет, уровень все таки не тот, он там наверное 10ый в списке, а если и перейдет то на лавке посидит и в аренду
Такой форвард как Яремчук "Динамо" бы не помешал. Как раз умеет играть на опережение в штрафной, скорость есть, разыгран уже. Все чего не хватает Супряге и Беседину
Прогавило "ДИНАМО" форварда!!! Щоб ще так несталося б із Русиним і Ванатом...