24 февраля 2021 14:38

"Динамо" в Бельгии: один день до игры с "Брюгге"

Усе менше часу залишається до поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи, у якому «біло-сині» зустрінуться з бельгійським «Брюгге».


Нагадаємо, кияни прибули до Брюгге у вівторок увечері, за два дні до матчу. У середу після сніданку футболісти отримали вільний час, який більшість використали у вигляді прогулянки по історичній частині Брюгге. Після обіду тренерський штаб проведе для команди теоретичне заняття.


Увечері динамівці проведуть тренування на «Ян Брейдель», де завтра відбудеться сам матч. Перед початком заняття Мірча Луческу та один з гравців «біло-синіх» дадуть відповіді на запитання журналістів під час передматчевої прес-конференції.

Зазначимо, що напередодні поєдинку суперник «Динамо» може зазнати чергових кадрових втрат. 23 лютого представники «Брюгге» здали обов’язкові тести на коронавірус. Тестування виявило два позитивних випадки – у голкіпера Симона Міньоле і півзахисника Шарля де Кетеларе. У другій половині дня 24 лютого ці гравці здадуть повторні тести, від яких буде залежити їхня участь у грі.

Матч «Брюгге» - «Динамо» розпочнеться в четвер о 22:00 за київським часом.