11 мая 2006 19:53

Mittal Steel поможет Украине заполучить ЕВРО-2012


Компанія Mittal Steel у середу оголосила про надання генеральної спонсорської підтримки Українській футбольній асоціації, яка подала заявку на участь у тендері з проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Посередниками спонсорської угоди виступили компанії: TWI, IMG Media company та World In Motion.

Раніше Mittal Steel вже оголошувала про надання генеральної спонсорської підтримки Польській футбольній асоціації.

Суперниками України та Польщі у боротьбі за Євро-2012 будуть футбольна асоціація Італії, а також футбольні асоціації Хорватії та Угорщини (спільно). Переможця буде оголошено у грудні цього року.

Коментуючи Адітья Міттал, президент та головний фінансовий директор компанії Mittal Steel, заявив:

"Ми є найбільшим іноземним інвестором в Україні і вважаємо, що наші інвестиції матимуть значну користь для економіки цієї країни. Однак, ми би хотіли залучатися не тільки до цих процесів і вбачаємо нашу позицію генерального спонсора як ознаку наших зобов’язань перед громадянами України та Польщі. Футбол – найпопулярніший вид спорту в Україні, і перемога у тендері надала б державі унікальну можливість провести світову спортивну подію безпрецедентного значення. Це матиме подвійний ефект, як економічний, с точки зору необхідності розвитку інфраструктури, так і надасть можливість громадянам України насолодитися цією фантастичною подією людям.

Нагадаємо, що в Україні компанія Mittal Steel є власником заводу "Криворжісталь".