11 апреля 2006 22:38

Юрий ДЯЧУК-СТАВИЦКИЙ: "Шансы "Карпат" и "Динамо" расценил бы как 10 и 90 процентов"


На повторний півфінальний кубковий поєдинок лідерів вищої та першої ліг львів’яни прибули літаком у вівторок і розмістились у готелі "Спорт". Про підготовку "Карпат" до відповідального матчу проти "Динамо" розповів головний тренер "зелено-білих" Юрій Дячук-Ставицький.

- До матчу з "Динамо" наша команда готується у звичному режимі, - розпочав Дячук-Ставицький. – Враховуючи щільний графік наших матчів у першій лізі, ми проводимо тренування в одноразовому режимі. У вівторок ввечері проведемо тренування в Києві, а вже наступного дня на НСК "Олімпійському" поміряємось силами з "Динамо".

- Чи існують кадрові проблеми?

- Не зможе вийти на поле захисник Володимир Федорів, який зазнав травми під час останньої гри "Карпат" з "Енергетиком". Також на останньому тренуванні потягнув м’язи і півзахисник Володимир Бобилєв. Всі інші повністю готові до гри.

- З яким настроєм "Карпати" підійшли до повторної кубкової гри з динамівцями?

- Всі добре усвідомлюють, що нашій команді доведеться протистояти лідеру вищої ліги, в складі якого багато висококласних футболістів. Шанси "Карпат" та "Динамо" розцінив би як 10 і 90 відсотків. Разом з тим, всі наші футболісти налаштовані продемонструвати змістовний футбол, дати бій суперникам. І довести, що "Карпати" не випадково вивели з кубкової дистанції такі клуби, як "Чорноморець", "Шахтар" та "Ворсклу" і претендують сьогодні на путівку до вищої ліги.

- До Києва вирушає спеціальний безкоштовний потяг з понад 650 найпалкішими уболівальниками "зелено-білих", організований ФК "Карпати". Що побажали би вболівальникам "Карпат"?

- Ще з давніх часів львів’яни вболівають за київське "Динамо", якщо воно, звісно, не грає проти "Карпат". В мене особисто хороші стосунки з наставником "Динамо" Анатолієм Дем’яненком та його помічниками. Тому, користуючись нагодою, звертаюсь до наших палких уболівальників, щоб вони вели себе гідно на НСК "Олімпійський" і толерантно поводились стосовно всіх учасників матчу.