7 апреля 2006 21:26

"Волынь" - "Динамо". Дублеры. Отчет о матче


Чемпіонат України. Вища ліга. Дублюючі склади. 25-й тур

"Волинь" Луцьк - "Динамо" Київ 1:2 (1:1)
Голи: 1:0 Пищур (16), 1:1 Гавранчіч (39), 1:2 Олійник (53)

7 квітня. Ковель. Стадіон "Верес". 2000 глядачів. 13 градусів.

Арбітр: О. Шмигельський (Львів); асістенти: В. Дмитрук (Рівне), В. Кирилюк (Луцьк)
Делегат ФФУ: Митровський (Ужгород)

"Волинь": 42. Семченко, 29. Лисенко, 36. Дручик, 41. Мороз, 10. Савінов (37. Сворак, 75), 11. Максимюк (35. Р.Майдан, 46), 40. Кордюк (30. М.Майдан, 72), 39. Улітич, 16. Алозі (77. Павлов, 64), 14. Панас, 43. Пищур (22. Дикий, 59)
Запасні: 24. Неділько, 38. Салюк

"Динамо": 1. Луценко, 2. Марковіч, 3. Гавранчіч, 4. Мандзюк, 5. Мілько, 6. Петковіч (15. Ірімія, 57), 7. Леко (17. М. Федоров, 54), 8. Олійник, 9. Верпаковскіс, 10. Чернат, 11. Аладашвілі
Запасні: Бойко, Оліщук, В. Лисенко, Ситник, Зарицький

Попередження: Улітич (49), Леко (50), Лисенко (52), Федорів (62), Чернат (64)

Приїзд дублюючого складу грандів у Ковель викликав у місцевого населення традиційно великий ажіотаж. Ще до початку матчу на стадіоні "Верес" не було де і яблуку впасти.

Гра почалася зі сміливих атак "Волині", наші притисли гостей до їхніх воріт і лише час від часу дозволяли їм контратакувати. Особливо активним на початку зустрічі у складі волинян був Алозі, який завдав чимало ударів по воротах Луценка, але відзначитися йому так і не пощастило. Найнебезпечніший момент Майкл створив на 6-й хвилині, після того як Панас в центрі поля обікрав Черната і довгим пасом знайшов у штрафній динамівців свого нападаючого. Потужний удар з 12-ти метрів у виконанні Алозі голкіпер "Динамо" ліквідував з превеликими труднощами. Через 2 хвилини той самий Алозі пробивав головою у правий нижній кут, але м'яч дивом не потрапив у ворота. Те що не вдалося нігерійському легіонеру "Волині", вдалося його колезі по нападу Олександру Пищуру.

На 16-й хвилині він, знаходячись в оточенні захисників, спромігся пробити з розвороту у дальній кут воріт. Таким чином "Волинь" вийшла уперед. У відповідь кияни, силами не останніх в українському чемпіонаті легіонерів - Черната та Леко, посили тиск на ворота юного Семченка. Після декількох атак динамівців з флангів у штрафному майданчику господарів запахло смаженим. Захисники "Волині" почали припускатися помилок при передачах та при створенні штучних офсайдів. Так, на 26-й хвилині Леко вдалося вийти на побачення з Семченком, але кіперу лучан вдалося парирувати удар впритул. На 32-й хвилині Дручик порушив правила майже на лінії власного штрафного. Чернат та Гавранчич довго вирішували кому виконувати удар, але перемудрували і момент було згаяно. Через 3 хвилини оформити "дубль" у матчі міг Пищур, та його потужний удар прийняла на себе поперечина. Під кінець тайму черговий провал у захисті лучан призвів до того, що Гавранчич холоднокровно впритул розстріляв ворота Семченка - таким чином рахунок став нічийним.

Другий тайм резервісти "Волині" провели не так жваво як перший. Можливо причиною цього було втома окремих футболістів, та рішення тренерського штабу перевірити у справі молодих вихованців клубу. З боку обох команд побільшало фолів, що змусило арбітра кілька разів витягати із кишені "гірчичника". На 53-й хвилині кияни як по нотах розіграли хитру комбінацію і вивели Олійника віч на віч з Семченком, технічний удар - і гості вийшли вперед. Після цього на полі цілковито домінували динамівці, які мали ще чимало моментів для збільшення рахунку, але цього дня фортуна була на боці "Волині". Шанси забити мали Чернат, Олійник та Верпаковскіс але молодий Семченко дивував своєю реакцією. Таким чином матч закінчився мінімальною перевагою гостей, але саме цікаве відбудеться у завтрашньому матчі головних команд...