27 декабря 2020 17:01

Легионеры сборной Украины в первой части сезона-2020/21: Александр Зубков

Початок першої частини сезону-2020/2021 для півзахисника національної збірної України Олександра Зубкова був зіпсований травмою.


Утім, наш футболіст доволі швидко відновився й поступово повернувся до статусу гравця основної обойми команди Сергія Реброва. Напевно, саме через потребу швидкого входження до гри Зубков, на відміну від свого партнера по клубу і збірній, Ігоря Харатіна, окрім матчів у чемпіонаті Угорщини та Лізі чемпіонів, встиг провести один поєдинок і в Кубку країни, та ще й відзначився в ньому забитим м’ячем.


Судячи з усього, якщо травми оминатимуть Олександра, у другій частині сезону-2020/2021 він продовжить посідати важливе місце в тренерських планах українського спеціаліста.


Варто зауважити, що свій останній матч 2020 року «Ференцварош» провів 19 грудня. У рамках 16-го туру чемпіонату Угорщини «Фраді» обіграв «Будафок» — 2:1.


Порівняно довгі новорічно-різдвяні канікули в команди Сергія Реброва триватимуть до 20 січня. Саме на цей день заплановано проведення перенесеного поєдинку чемпіонату країни, в якому зелено-білі прийматимуть «Діошдьор».