5 апреля 2006 21:00

Игорь Суркис не собирается извиняться перед "Карпатами"


В нещодавньому інтерв`ю офіційному сайту "Карпат" почесний президент клубу Петро Димінський зявив: "Ми обов'язково подамо в суд на Суркіса. Для нас буде досить, якщо він привселюдно вибачиться".

Ці слова Димінського стосувалися листа Суркіса до ПФЛ, в якому той вказав недоліки в організації матчу Кубка України "Карпати" – "Динамо", а саме через те, що віце-президенту клуба Йожефу Сабо не знайшли місця у VIP-ложі. За словами Димінського Суркіс перекутив інформацію.

"Я вибачатися не буду, - сказав в інтерв`ю "Сєгодня" президент "Динамо" Ігор Суркіс. - Нехай подає до суду. Я нічого образливого не сказав. Я тільки висловив побажання, що відповідають нормам ФІФА, УЄФА, нашій федерації і ПФЛ".

Погрози в інтерв'ю Петра Димінського на адресу братів Суркісів не лякають президента "Динамо."

"Погрози Димінського мене не лякають, - прокоментував Ігор Суркіс. - Нехай краще розповість, що він зробив для українського футболу. Що зробили я і мій брат, можу розповісти. А він на десяток років угробив львівський футбол! Димінський намагається виглядати публічним, але насправді виглядає смішно. Думаю, не варто звертати уваги всерйоз на ці слова. І грозити йому судами теж. Є футбольні інстанції, що дадуть оцінку цим заявам".