4 апреля 2006 23:39

Билеты на молодежный чемпионат в продаже, арбитры определены


Минулої середи в Інтернеті розпочалася реалізація квитків на фінальну частину чемпіонату Європи серед молодіжних збірних команд, яка проходитиме з 23 травня по 4 червня в Португалії.

З 4-го березня квитки можна було придбати в касах стадіонів міст Агуеде, Авейру, Барселуше, Браге, Гімарайше та Порту, де пройдуть матчі турніру. Велика кількість вболівальників змогла отримати квитки за підтримки компанії СТТ, що займалася їх розповсюдженням по всій Португалії. Українські футбольні вболівальники зможуть подати замовлення на придбання квитків через Інтернет тут.

У перший день продажу через мережу поштових відділень було реалізовано більш як три тисячі квитків. Це стало можливим завдяки спільній угоді між УЄФА та Федерацією футболу Португалії, метою якої є залучення до чемпіонату додаткової уваги. Найвищим попитом користуються квитки на стартовий матч португальської збірної проти французів, який відбудеться 23 травня в Бразі.

Нагадаємо для представників ЗМІ, що 31 березня УЄФА відкрила он-лайн систему реєстрації, що працюватиме до 12 травня. У разі виникнення питань щодо прес-акредитації, прохання звертатися до УЄФА за електронною адресою: [email protected]

У свою чергу готуються до проведення матчів й арбітри. УЄФА визначила рефері яким доведеться виводити команди на поля Португалії: Геральд Лехнер (Автрія), Серж Гуменні (Бельгія), Говард Вебб (Англія), Алон Йєфет (Ізраїль), Альберто Ундіано Маленко (Іспанія) та Марті Ханссон (Швеція).

Для українців бельгійський арбітр Серж Гуменні вже знайомий. Він проводив поєдинок у груповому турнірі до молодіжного чемпіонату Європи між командами України та Туреччини. Матч проходив у Києві та завершився нульовою нічиєю.