22 марта 2006 18:01

Сборная U-16 завершила сбор победой


Сьогодні юнацька збірна команда України (U-16) завершила навчально-тренувальні збори в Одесі перемогою над збірною Молдови. Підопічні Юрія Калитвинцева у другому запланованому поєдинку знову провела у ворота суперника три м’ячі, але цього разу пропустила лише один (нагадаємо, що позавчора двобій завершився 3:2). На відміну від попереднього матчу на штучне поле стадіону „Отрада” СДЮШОР „Чорноморець” вийшов оновлений склад українських юнаків: тренерський штаб дав можливість проявити свої здібності кожному з 22-х викликаних кандидатів.

За словами Юрія Калитвинцева в цілому футболісти виправдали сподівання. І хоча результат принципового значення не мав, однак радує, що хлопцям вдалося виконати тренерську настанову і здобути перемогу. „Зараз важко дати оцінку зустрічі, адже необхідно переглянути відеозапис та проаналізувати поєдинок. На почату зборів ми сказали хлопцям, що кожен із них має можливість закріпитися у складі команди. Для цього необхідно добре працювати на клубному рівні і своїм ставленням до Гри доводити свої претензії на місце в команді”, - сказав наставник прес-службі ФФУ.

Після тижневих зборів у Криму наприкінці травня українці братимуть участь у Міжнародному турнірі пам’яті Віктора Баннікова, який стане важливим етапом підготовки до першого кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи U-17 у Білорусі, що стартує в середині вересня.

Україна: 23.Базилевич, 19.Білий, 8.Петров, 4.Максименко, 3.Ісмайлов (15.Якубовський,73), 6.Чаус, 22.Мудрак (14.Шахов,41), 17.Марусин (10.Карноза,41), 2.Онишко (16.Гудима,41), 21.Печерикин, 7.Коркишко.
Запасні: 1.Пацюк, 11.Шевчук, 13.Чоба.
Голи: 1:0 Коркишко (34), 2:0 Петров (58), 3:0 Печерикин (69).