30 января 2006 23:26

Экс-футболист "Шахтера" и сборной Украины в "Кривбассе"


Екс-захисник донецького "Шахтаря" і збірної України Михайло Старостяк, який останнім часом виступав у ярославському "Шиннику" переходить в криворізький "Кривбас". Попередня згода на його перехід уже отримана, повідомляє "Спорт-Експрес в Україні".

Також головний тренер криворіжців Олександр Косевич повідомив, що за результатами зборів в Анталії вирішено підписати контракти з голкіпером Володимиром Савченко ("Терек") і півзахисником Андрієм Панфьоровим (московське "Торпедо").

Савченко уклав угоду на 1,5 року, а Панфьоров - на рік. Крім того, на збір у Туреччину, що почнеться 31 січня, відправляється сербський півзахисник Желко Любеновіч. В Анталію їде ще один потенційний новачок червоно-білих-чорних - Володимир Бурдулі із владикавказської "Аланії".

Питання про придбання іншого гравця "Алании" - хавбека Джаби Канкава, який провів другий збір разом з "Кривбассом", залишається відкритим.

Пізніше вирішиться питання, чи полетить із командою в Туреччину Максим Старцев, що випробовує проблеми із приводу пахових кілець. Голкіпер збірної України проконсультується на цей рахунок в одній із столичних клінік, після чого стане відомо, чи можна буде в ситуації, що склалася, обійтися без хірургічного втручання.