25 января 2006 12:03

В Украине желающих поехать на Мундиаль впятеро больше, чем билетов


Цей висновок ФФУ зробила з зареєстрованих на відповідному сайті заявок вболівальників.

Поки що мова йде лише про квитки на 3 матчі групового етапу за участю української збірної.

Володимир Лашкул:
"Фіксовані квитки, це білети на матчі україни з Сауд Аравією, та Тунісом. А умовні це 1-8, 1-4, півфінал і фінал".

Футбольні чиновники вже визначилися і з туропереторами, які беруть на себе організацію відрядження вболівальників на Мундіаль. Це „Гамалія” і „Спорт Лайн Тревел”. Вони обіцяють перевезти і поселити у Німеччині ЛИШЕ істиних вболівальників, а не людей, які шукають шпарини, аби емігрувати.

Ігор Голубах:
"Ви знаєте, до нас звертаються люди після того як замовляють квитки і зразу питають, а скільки там можна пробути, місяць, два, три??"

Хоча і на таких хитрунів є рада. Тур фірма спеціально на мундіаль оформляє національну візу, аби стримувати можливий потік емігрантів. Що ж до справжніх шанувальників збірної, то їм любов до підопічних Блохіна обійдеться не дешево. Тур від Гамалії та 1 гру чемпіонату світу обійдеться приблизно у 680 євро. Вже є навіть 270 сміливців, які придбали пакети турів на весь період Мундіалю. Хоча тут з”являються проблеми.

Голубах:
"Как мне об”яснить человеку котрий заплатил, но не будет смотреть матчи, если команда вииграет".

Нині, кажуть в ФФУ вже є попередні результати замовлення квитків на матчі. Найменше глядачів прагнуть побачити гру Україні та Тунісу. Але якщо їх не реалізують, то віддадуть футбольним федераціям команди суперника. Втім вже зараз Німеччина знає напевно – порожніх місць на трибунах чемпіонату світу – не буде.