27 декабря 2005 11:25

О снятии "Кривбасса" с чемпионата не может быть и речи


Останнім часом у багатьох ЗМІ була розповсюджена інформація про те, що футбольний клуб „Кривбас” знаходиться на межі зняття з чемпіонату, а гравці розпущені по домівках, не чекаючи закінчення ігор першості.

Ця інформація не є правдивою. Дійсно на минулому тижні президент клубу Сергій Поліщук зустрічався з президентом ФФУ Григорієм Суркісом і мав бесіду, в якій торкався справ у футбольному клубі „Кривбас”. Зокрема в цій розмові Сергій Георгійович відзначав, що „Кривбас” в останні роки не мав достатнього фінансування, яке б дозволяло боротися за високі місця, як це було в сезонах 1998/99 та 1999/2000 рр. Також президент ФК „Кривбас” мав надію, що нові власники „Криворіжсталі” – генерального спонсора „Кривбасу” на протязі останніх 10-15 років – із розумінням віднесуться до проблем клубу. Адже команді треба проводити навчально-тренувальні збори, комплектацію команди тощо.

Ні про яке зняття з чемпіонату, тим більше про розформування клубу не може бути й мови. Аналогії з ФК „Александрія” є вигадкою чи фантастичним припущенням журналістів.

Футбольний клуб „Кривбас” стабільно працює, гравці команди знаходяться у відпустці. У планах команди – перший збір, який був запланований ще на початку грудня. Місце його проведення – традиційна Ялта. Початок збору – 4 січня.