7 сентября 2020 22:22
1

Молодежная сборная Украины завершила подготовку к поединку квалификации ЕВРО-2021 против Финляндии

Завтра підопічні Руслана Ротаня спробують узяти у фінів реванш за домашню поразку (0:2) у першому колі відбору до Євро-2021 (U-21).


Черговий виїзний матч молодіжної збірної України у відборі до Євро-2021 (U-21), проти Фінляндії, відбудеться на головній арені цієї країни, початок гри — о 19.00 за Києвом. Олімпійський стадіон у Гельсінкі після реконструкції був зданий в експлуатацію два тижні тому.

Передматчеве тренування української «молодіжки» пройшло інтенсивно і з хорошим настроєм. Усі футболісти в строю. Учора, до речі, гравці знову здали тест на коронавірус. На щастя, усі результати негативні.

Синьо-жовті ретельно готуються до майбутнього поєдинку. Було проаналізовано минулий матч суперника, проти Румунії (1:3), а також очну зустріч самих українців із фінами на старті турніру (0:2). Українські футболісти пам'ятають ту осічку в Запоріжжі, тому хочуть узяти реванш, правда, на першому місці стоятиме якість гри. Наприклад, така, яку команда Руслана Ротаня продемонструвала в поєдинку зі збірною Данії 4 вересня.