6 декабря 2005 23:01

Матч "Шахтер" - ФК "Харьков" посетил Миятович. И побеседовал с Тимощуком


Після матчу із ФК "Харків" у кулуарах РСК "Олімпійський" був помічений колишній капітан збірної Югославії, екс-форвард "Валенсії", "Реала" й "Фіорентини" Предраг Міятович. У цей момент Міятович є футбольним агентом, що представляє інтереси сербських гравців в Іспанії, а також допомагає керівництву національної збірної Сербії й Чорногорії.

За словами Міятовича, саме для того, щоб на місці оцінити ситуацію з півзахисником "Шахтаря" і сербської збірної Ігорем Дуляєм, він прибув у Донецьк. Однак, як вдалося довідатися, все-таки не тільки для зустрічі з Дуляєм прилетів Предраг. Одна з його цілей - капітан "Шахтаря" Анатолій Тимощук, повідомляє www.terrikon.dn.ua.

"У нас буде дружня бесіда. Наскільки це пов'язано з ажіотажем навколо мене, важко сказати, - відзначив Тимощук. - Ми раніше не були знайомі. Предраг прилетів у гості до Ігоря й для знайомства зі мною. Мені подзвонили, запропонували зустрітися. Чому б ні? Я товариська людина, мені буде цікаво поговорити з таким відомим, дуже гарним у минулому футболістом".