3 декабря 2005 15:31

Сборная U-16. Определены соперники


На Кіпрі триває Конференція з юнацького футболу, в рамках якої відбуваються жеребкування юнацьких змагань. Учора визначилися суперники українських юнаків (U-17 та U-19) в елітних раундах чемпіонатів Європи.

Під головуванням технічного директора УЄФА Енді Роксбурга згрупувалися команди 1990 р.н. для участі в кваліфікаційному раунді ЧЄ-2007. Так, юнацька збірна України, якою керує Юрій Калитвинцев, восени наступного року змагатиметься з командами Білорусії, Казахстану та Сан-Марино.

Цікаво, що за 13-річну історії незалежної України нам вперше доведеться грати проти „карликової” держави Сан-Марино.

Юрій Калитвинцев: „Перші враження після жеребкування: це не найгірший варіант. Наша команда тільки створюється. Ми провели лише п’ять матчів і перебуваємо на початковому етапі формування. Я ще навіть не знаю сили своєї збірної, не кажучи про рівень європейських команд цього віку. Тому важко спрогнозувати, пощастило нам чи ні. Про це дізнаємося лише восени наступного року. Хочу повідомити, що матчі „кваліфайну” відбудуться в Білорусії з 26 – 30 вересня. Першу гру проведемо з командою Сан-Марино, далі з Казахстаном, а заключну - проти господарів турніру.”