26 октября 2005 11:23

"Спартак" И-Ф - "Динамо-2". Отчет о матче


Попри безголеву нічию, суперники провели цікавий поєдинок, відповідаючи атакою на атаку. Під завісу матчу темп гри не тільки не впав, а навпаки досяг максимуму. Шанси схилити Фортуну на свою користь мали обидва суперники, але вередлива дама цього разу вирішила нікому не віддавати перевагу.

До перерви більше шансів відзначитися було у господарів. В їх складі вирізнялася пара нападників Кудря-Слабишев, котра, зокрема, вдало діяла на “другому поверсі”. Обидва могли вписати свої прізвища на табло: удар Кудрі практично впритул парирував Мусін (спроби партнерів зіграти на добиванні не досягли успіху), а Слабишев на 40-й хвилині змарнував вихід віч-на-віч з колкіпером “синьо-білих”, не поціливши у “рамку”.

Другий тайм був за динамівцями. Вони виглядали свіжішими. Одразу по перерві перевірив поперечку на міцність Башлай, але найбільш гострими у виконанні підопічних Онищенка виявилися заключні хвилини. Тут якнайкраще проявив себе Білан. Спочатку він не дозволив переграти себе Кругляку (повторний удар Нінковіча пройшов повз ціль), а потім з великими труднощами перевів на кутовий дальній вистріл Марковіча. Франкцівці завершили нульовою нічиєю четвертий із шести домашніх поєдинків поточної першості, а кияни не забивають вже у чотирьох виїзних матчах поспіль.

Володимир ОНИЩЕНКО (старший тренер “Динамо-2”):

“Сьогодні ми мали нагоду зіграти в оптимальному складі, наскільки це можливо для нашої команди. Адже зазвичай “Динамо-2” одночасно делегує гравців у “дубль”. Могли перемогти “Спартак”, могли поступитися. Шанси відзначитися були в обох колективів. У підсумку вийшла нічия”.

Микола ПРИСТАЙ (головний тренер “Спартака”):

“Згоден з колегою в оцінці гри. По перерві ми дещо втомилися – далася взнаки важка перемога у попередньому турі в Бершаді. Будемо думати над тим, як відновити хлопців до наступного поєдинку”.

“Спартак” – “Динамо-2” – 0:0

25 жовтня. Івано-Франківськ. Стадіон “Рух”. 2 000 глядачів

Судді: Ю.Грисьо, Кравченко, Філевич (Львів)

“Спартак”: Білан, Ковальчук, Б.Баранець (Мигалатюк, 46), Ільків, Качур-к, Бочкур, Кудря, Слабишев, Гутникевич (Мигалатюк, 64), Чернишов, Доценко
Запасні: Мельничук, Вовчак, Олійник, Кавінський, Шипа

Тренер: Микола Пристай

“Динамо-2”: Мусін, Башлай, Мандзюк (Скепський, 86), Романчук, Федорів, Марковіч, Дедечко, Ситник (Зарицький, 67), Воробей (Чепілов, 78), Нінковіч, Кругляк
Запасні: Копил, Кортуа, Морозюк, Олійник

Тренер: Володимир Онищенко

Попередження: Гутникевич (44)