4 октября 2005 20:53

"Молодежка": на албанский экзамен Михайличенко вызвал всего четверых киевлян


У неділю молодіжна збірна команда України у рамках підготовки до відбірного матчу чемпіонату Європи почала навчально-тренувальний збір на олімпійській базі у Конча-Заспі. На сьогодні у розпорядженні тренерського штабу на чолі з Олексієм Михайличенком перебуває 19 футболістів.

Уже завтра українці вирушають до Запоріжжя, де 7 жовтня відбудеться ключовий для нашої команди матч проти молодіжної збірної Албанії. Лише перемога над албанськими однолітками гарантує „жовто-синім” місце у плей-офф.

Гру на запорізькому стадіоні ЗАТ „ЗАЗ”, яка розпочнеться о 18:00, виведе шотландська бригада арбітрів на чолі з Яном Брайнсом. Допомагатимуть йому співвітчизники Стюарт Макаулей та Джон Бікнелл.

Щодо складу зазначимо, що через травми не допоможуть команді Олександр Романчук та Володимир Самборський, Олександр Алієв пропускатиме гру через перебір жовтих карток. Натомість повернулися у табір команди Дмитро Чигринський та Андрій Оберемко.

Воротарі:
Андрій ПЯТОВ ("Ворскла" Полтава), Богдан ШУСТ („Карпати” Львів).

Захисники:
Андрій БАШЛАЙ („Динамо” Київ), Микола ІЩЕНКО ("Карпати" Львів), Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ ("Металург" Запоріжжя), Дмитро НЕВМИВАКА ("Металург" Запоріжжя), Євген ЧЕБЕРЯЧКО, Олександр ЯЦЕНКО (обидва - ФК "Харків"), Григорій ЯРМАШ ("Ворскла" Полтава).

Півзахисники:
Олександр СИТНИК, Дмитро ВОРОБЕЙ (обидва - "Динамо" Київ), Адріан ПУКАНИЧ ("Іллічівець" Маріуполь), Іван КРИВОШЕЄНКО ("Іллічівець" Маріуполь), Олександр МАКСИМОВ, Андрій ОБЕРЕМКО (обидва - ФК "Харків").

Нападаючі:
Сергій ПІВНЕНКО ("Іллічівець" Маріуполь), Артем МІЛЕВСЬКИЙ ("Динамо" Київ), Максим ФЕЩУК ("Карпати" Львів), Руслан ФОМІН („Шахтар” Донецьк).