7 мая 2020 08:39

"Ворскла" поддержала призыв "Динамо" о борьбе с поджогами сухостоя

ФК «Ворскла» підтримав заклик «Динамо» про боротьбу з підпалами сухостою.


«Вирішили випалити суху траву на стадіоні «Ворскла»!

Колеги з київського ФК «Динамо» нагадали про стару добру традицію випалювання сухостою. От і ми подумали, чому б не спалити траву на домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні.

Правда ж маячня? Ми теж так думаємо!


Ніякий сухостій ми палити не плануємо і на зображенні, звісно, фотошоп. У такий спосіб хочемо привернути увагу до підпалів на полях значно більших за футбольні. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, з початку року в Україні сталося більше 12 тисяч пожеж в екосистемах. Через випалювання сухостою гинуть люди, живцем згоряють тисячі тварин і знищуються кілометри площин. На думку лікарів, наслідки підпалів можуть спричиняти легеневі захворювання, яких усьому світі зараз і так вистачає.


Ми закликаємо українців відмовитися від випалювання сухостою і повідомляти в поліцію про випадки підпалів!».


Переглянути цей допис в Instagram
Вирішили випалити суху траву на стадіоні «Ворскла»! ⠀ Сьогодні колеги з київського ФК «Динамо» @fc_dynamo_kyiv нагадали про стару добру традицію випалювання сухостою. От і ми подумали, чому б не спалити траву на домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні. ⠀ Правда ж маячня? Ми теж так думаємо! Ніякий сухостій ми палити не плануємо і на зображенні, звісно, фотошоп. У такий спосіб хочемо привернути увагу до підпалів на полях значно більших за футбольні. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, з початку року в Україні сталося більше 12 тисяч пожеж в екосистемах. Через випалювання сухостою гинуть люди, живцем згоряють тисячі тварин і знищуються кілометри площин. На думку лікарів, наслідки підпалів можуть спричиняти легеневі захворювання, яких усьому світі зараз і так вистачає. ⠀ Ми закликаємо українців відмовитися від випалювання сухостою і повідомляти в поліцію про випадки підпалів!
Допис, поширений FC Vorskla Poltava Official (@fcvp.official)