6 апреля 2005 18:59

Суркис ответил Григоришину


У зв'язку з матеріалом Інтернет-сайту «Українська правда» «Суркіс відповість Григоришину за «негідника», «афериста» й «маріонетку» від 1 квітня 2005 р., у якому повідомляється про те, що російський бізнесмен Костянтин Григоришин подав до Печерського суду міста Києва позов проти народного депутата Григорія Суркіса про захист честі, достоїнства й ділової репутації, посилаючись на низку висловлювань, слів «негідник», «аферист», «ошуканець», «маріонетка», які вживав Суркіс на адресу Григоришина, а також обвинувачень його у здійсненні злочинів і ухилянні від сплати податків, у ході низки прес-конференцій протягом лютого-березня народний депутат України Григорій Суркіс заявив:

Повідомлення про звернення російського бізнесмена Костянтина Григоришина до суду з позовом про захист честі, достоїнства й ділової репутації швидше схоже на першоквітневий жарт. Між тим, цю звістку цілком можна вважати підтвердженням того, що людей, так само як і слова, слід ставити на своє місце, інакше вони втрачають своє значення.

Виходить, що у своїх оцінках я не помилявся, а Костянтин Іванович себе, я вважаю, недооцінює. Все-таки честь і достоїнство коштують більше, ніж 50 тисяч гривень..... - 51 тисячу. А оскільки порушено тему дітей, їхнього лікування, тим більше можливості допомогти знедоленим дітям, до чого я завжди був небайдужий, я перераховую на потреби міської клінічної лікарні №10 100 тисяч гривень. Напевно, дітям-сиротам і покинутим малятам ніколи покладатися на хитросплетіння судових позовів.