31 марта 2005 01:20

Новый президент оказался фартовым


І якщо у цьому ж році відбулися зміни в політичному житті України, то не виключено, що відбудеться вони і у футболі. Принаймні, вже є з чим порівнювати. Як і було обіцяно відвідав гру Україна – Данія і президент Віктор Ющенко, який спостерігав за матчем з першого сектору, а не з ложе для почесних гостей, де полюбляв вболівати екс-президент Кучма. До речі, за часів правління Кучми його поява на стадіоні у більшості випадків закінчувалася поразкою або ж нічиєю збірної України…

Після того як пролунав фінальний свисток про закінчення гри Віктор Ющенко в оточенні держсекретаря Зінченка, міністра транспорту Червоненка та міністра спорту Павленка зайшли й до роздягальні збірної України, де подякували гравцям за перемогу та побажали успіхів. Сам Ющенко відзначив, "що гра йому сподобалася, хоча й не все виходило в команди." "Особливий гарний був гарний другий тайм та його кінцівка", - зазначив Ющенко. На питання чи прийде він ще на футбол Ющенко пообіцяв, що прийде. До речі, під час матчу поруч з Ющенком на трибунах сидів й форвард "Мілана" Андрій Шевченко.

Відзначимо, що президент ФФУ Григорій Суркіс також спостерігав за матчем з трибун стадіону, але 39-го сектору, де компанію йому склав президент "Шахтаря" Рінат Ахметов та його брат Ігор Суркіс.